SBB 18 mart 2024
19 Mart 2024|Salı,10:24:24
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.03.2024
DOLAR
32,3354 0,17
EURO
35,1534 0,08
ALTIN
2.240,88 0,12
BİTCOİN
$64.292 5,68
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
20 Kasım 2017 - 07:24
20 Kasım 2017 - 07:242 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Sağlıklı nesiller için spor yapalım

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Muay Thai Spor Kulübü’nü ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Yardımcısı Sinan Baylan, Spor İşleri Müdürü Sefer Sarı, İnsan Kaynakları Eğitim Müdürü ve Güreş İhtisas Kulübü Başkanı Harun Kaynak eşlik etti.

Sağlıklı nesiller için spor yapalım
Yön Bul Akademi


Başkan İrfan Püsküllü, spor kulüplerini ziyaretlerinde Muay Thai Spor Kulübü’nü ziyaret ederek sporcuların antrenmanlarını izledi.

Muay Thai Spor Kulübü Başkanı Murat Tokat tarafından karşılanan Başkan Püsküllü, kulübü gezerek, Baş Antrenör Erkan Yılmaz ve antrenörler Yasemin Başkara Erdem, Yasin Ajiba ve Serhat Bıçak ile sohbet edip çalışmaları hakkında bilgi aldı.  

Minik sporcular yaptıkları gösteriler ile dikkat çekti. Salonun yeni halini beğenen Başkan Püsküllü Kulüp Başkanı Murat Tokat ve Antrenörleri tebrik etti.

Sporun şehri Hendek

Başkan Püsküllü, sağlıklı nesiller yetiştirmede sporun çok önemli olduğunu belirterek “ Çocuklarımızın sağlıklı olarak yetişmesinde spor büyük önem taşımaktadır. Hendek bu konuda çok büyük yol katetti. Sporun her dalında şampiyonlarımız vardır. İlçemizin adını en iyi şekilde temsil ederek şampiyon olan tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Tüm kulüplerimiz başarılı sporcular yetiştiriyorlar. Sporun şehri Hendek, yeni şampiyonlarını yetiştirerek daha büyük başarılara imza atacaktır. Kulüplerimizde her yaş grubundan çocuklarımızı görmek bizleri mutlu ediyor. Bu başarıları elde ederek ilçemize büyük gurur yaşatan kulüp başkanlarımızı, antrenörlerimizi ve sporcularımızı tebrik ediyorum “ dedi.    

Kulüp Başkanı Murat Tokat, Başkan Püsküllü’ye ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek, günün anısına hediye takdim etti.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç