Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
28 Mart 2024|Perşembe,12:52:35
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.03.2024
DOLAR
32,3122 0,19
EURO
35,0362 0,24
ALTIN
2.281,45 0,17
BİTCOİN
$70.665 0,97
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
21 Kasım 2017 - 06:53
21 Kasım 2017 - 06:533 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Ak Gençlik'te kongre

AK Parti Sakarya Teşkilatlarında Kongre heyecanı Kocaali İlçe Gençlik Kolları kongresi ile devam etti.

Ak Gençlik'te kongre
MARMARA GÖZ


Kocaali Gençlik Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleşen kongreye Genel Merkez SKM Başkanı, Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Kocaali İlçe Başkanı Ersan Demir, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, önceki dönem Kocaali İlçe Başkanı Basri Burak Ak, önceki dönem Milletvekili Aday Adayı Ender Serbes, STK temsilcileri ve AK Parti gönüllüleri katıldı.

Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı, Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, mevcut yönetime teşekkür ederek başladığı konuşmasında gençlik teşkilatlarından, kadın kollarına ve ana kademelere kadar her bir teşkilat mensubunun “birbirine yük olan değil birbirinden yük alan” şekilde hareket etmesinin gerekliliğine vurgu yaparak yeni seçilecek başkana ve yönetimine başarılar diledi.

Milletvekili Yavuz, kongrenin gerçekleştirildiği Kocaali Gençlik Merkezi’nde gençlerin kendilerini geliştirebilecekleri ve sosyalleşebilecekleri bir çok imkanın bulunduğunu dile getirerek, böyle bir merkezin Kocaali halkının hizmetine sunulmasından dolayı Belediye Başkanı Ahmet Acar’ı tebrik etti.

Gençlik Kolları Kongrelerin yenilenme, tazelenme süreci olduğunu birlik ve beraberlikten asla taviz vermeden hareket edildiğine dikkat çeken AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir, "Mevcut yönetime teşekkür ederek AK Parti'de her bir kongre günü bizim için bayram günlerimizdir ve gerçekleştirdiğimiz kongrelerimiz tüm genç kardeşlerimize, ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Yeni görev alacak arkadaşlarımıza başarılar diliyorum" diye konuştu.

Konuşmasına katılımcılara ve mevcut İlçe Gençlik Kolları yönetimine teşekkür ederek sözlerine başlayan Kocaali İlçe Başkanı Ersan Demir yeni başkan ve yönetim ile birlikte Kocaali Gençliği’nin birlik beraberliğinin daha da güçleneceğine inancının tam olduğunu dile getirdi.

Katılımcılara ve mevcut İlçe Gençlik Kolları yönetimine teşekkür ederek sözlerine başlayan Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, ülkede değişim ve dönüşümü gençlerin gerçekleştireceğine dile getirerek, gençlerin siyasette daha çok yer alması gerekliliğine vurgu yaptı, yeni başkan ve yönetimine başarılar diledi. 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç