20 Nisan 2024|Cumartesi,15:06:48
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 20.04.2024
DOLAR
32,5004 0,08
EURO
34,6901 0,12
ALTIN
2.496,45 0,48
BİTCOİN
$63.785 1,87
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
22 Kasım 2017 - 14:00
22 Kasım 2017 - 14:002 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Sinan Göksun ilklere imza atıyor

Sinan Göksun İlkokulu’nda başlatılan Değerler Eğitimi kapsamında ‘Çocuklarda Bayrak ve Vatan Sevgisi’ ve ‘Okulda Mutluluğun Yolu Öğretmenler Odasından Geçer’ projesine destek maddi manevi destekte bulunanlara plaket verildi.

Sinan Göksun ilklere imza atıyor
Yön Bul Akademi


Sinan Göksun İlkokulu Erdoğan Sermet Konferans Salonu’nda düzenlenen programa İçişleri eski Bakanı ve Yurt Partisi Genel Başkanı Sadettin Tantan, Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede, İlçe Şube Müdürleri Çiğdem Ayanoğlu ve Seyfettin Kaymakçı, MHP İlçe Başkanı Berat Taner, okul müdürleri, hayırsever işadamları ve veliler katıldı.

Kahvaltı eşliğinde düzenlenen programın açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede, projeye maddi manevi destek veren hayırseverlere teşekkür etti. Dede konuşmasının ardından Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer’e eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Törende konuşan Başkan Yılmazer, Okul Müdürü Serkan Adıyaman’ı farkındalık yaratan çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Eğitimde kalitenin artmasında birlikte hareketin önemine dikkat çeken Başkan Yılmazer, “Geleceğimize ne kadar yatırım yapsak azdır” dedi. Yılmazer konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılması çağrısına Sapancalılar’ın gösterdiği duyarlılık sayesinde 21 kilo altın toplandığını ve bu oranla Sapanca’nın Türkiye genelinde ilçeler arasında 1’nci olduğunu bildirdi.

Yılmazer konuşmasının ardından programa İçişleri eski Bakanı ve Yurt Partisi Genel Başkanı Sadettin Tantan’a eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür plaketi ve çiçek takdim etti. Tören projeye maddi ve manevi destek veren diğer hayırseverlere plaket ve çiçek verilmesiyle devam etti. Törenin ardından davetliler okulda yapılan çalışmaları gezerek yakından inceledi. Öğretmenler odasında bir süre oturan davetlilere ‘Vefa kahvesi’ ikramında bulunuldu. Öte yandan, Belediye Başkanı Aydın Yılmazer eşi Nurten Yılmazer ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte minik öğrencilere çikolata dağıttı. 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç