Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,10:27:23
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3663 0,15
EURO
34,9631 0,29
ALTIN
2.325,68 0,23
BİTCOİN
$70.276 0,11
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
23 Kasım 2017 - 09:28
23 Kasım 2017 - 09:283 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Dilipak Sapanca'da konuştu

Türk Gençlik Vakfı Sapanca İlçe Temsilciliği’nin düzenlediği ‘Güneydoğu Sınırımızdaki Tarihsel ve Güncel Gelişmeler’ konulu programa konuşmacı olarak katılan Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak, “Tarih övgü yada sövgü kitabı değildir” dedi.

Dilipak Sapanca'da konuştu
MARMARA GÖZ


Türk Gençlik Vakfı Sapanca İlçe Temsilciliği tarafından Halk Eğitimi Merkezi Salonu’nda Kuran’ı Kerim okunmasının ardından TÜGVA Sapanca Temsilcisi Fahrettin Üstübi programın açılış konuşmasını yaptı. TÜGVA Sakarya İl Temsilcisi Muhammet Fatih Yahşi ve Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer’in konuşmasının ardından Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak,Güneydoğu sınırımızdaki tarihsel ve güncel gelişmeleri değerlendirdi. Dilipak konuşmasında Ortadoğu’da olan olaylar ve sınırların tekrar çizilmesi ve Arap Yarımadası’nda olan olayları ele aldı.DAEŞ terör örgütünü de ele alan Abdurrahman Dilipak, DAEŞ üzerinden ABD’yede atıfta bulunarak çeşitli eleştirilerde bulundu.

Konuşmasında Türkiye’deki etnik kökenlerden bahseden ve “Tarih övgü yada sövgü kitabı değildir” diyen Dilipak, “Biz Türkler Malazgirt Savaşı’ndan öncede buradaydık”ifadesini kullandı. Suriye’ deki olaylarla ilgili de konuşan Dilipak Ortadoğu da çok büyük oyunların döndüğünü ve sınırların tekrar çizileceğini bunun için Dünya Savaşı’nın başlayacağı ve oyunun başlaması içi düğmeye basıldığını öne sürdü. Türkiye’nin bu süreçten’ de güçlü çıkacağını vurgulayan Dilipak, birlik ve beraberlik çağrısı yaparak oyuna gelinmemesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Ortadoğu’da güç dengelerinin tekrar kurulduğunu ve haritaların yeniden şekillendiğini savunan Gazeteci-Yazar Dilipak,“Bunlar Arabistan, Lübnan ve Yemen üzerinden Arap Yarımadası’nda savaş başlatmayı ve haritaları değiştirmek için dümen kuruyor. Müslümanlar tüm bu gelişmelere karşın uyanık ve birlik olması gerekiyor” diye konuştu. Dilipak, terör örgütü YPG’ ninde bir haçlı ordusu olduğunu vurgulayarak,  “Bizleri kandıramayacaklar” diyerek konuşmasını tamamladı.

Sapanca Kaymakam Vekili Hüseyin Kaptan, Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, İlçe Emniyet Müdürü Güven Alan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede, İlçe Müftüsü Faruk Çelik, Ak Parti İlçe başkanı Nazmi Bostancı, TÜGVA Sakarya İl Temsilcisi Muhammet Fatih Yahşi ve yönetim kurulu üyeleri, TÜGVA Sapanca Temsilcisi Fahrettin Üstübi ve çok sayıda davetlinin katıldığı programın ardından Dilipak’a günün anısına çeşitli hediyeler takdim edildi.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç