19 Nisan 2024|Cuma,16:24:55
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.04.2024
DOLAR
32,5908 0,36
EURO
34,8473 0,33
ALTIN
2.493,64 0,37
BİTCOİN
$64.649 3,84
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
23 Kasım 2017 - 09:52
23 Kasım 2017 - 09:522 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Dal çekildiğini açıkladı

AK Parti Ferizli ilçe kongresi için genel merkez tarafından tek aday olarak ismi açıklanan ve ardınından tartışmaların odağı olan Dursun Ali Dal adaylıktan çekilme kararı aldı.

Dal çekildiğini açıkladı
Yön Bul Akademi


Dal'ın aday gösterilmesini istemeyen bazı belediye meclis üyeleri istifa edeceklerini açıklamaışlardı. Ardın AK Parti Ferizli İlçe Teşkilatı toplu olarak istifa ettiğini açıklamıştı. Yaşanan gelişmeler sonrasında Dal adaylıktan çekilme kararı aldı. Dal'ın açıklaması şöyle;

"İçimdeki memleket sevdası, milletimize karşı duyduğum hizmet aşkı ve Ak Parti Genel Merkezi'nin yapmış olduğu geniş istişareler sonucu şahsım üzerinde karar kılınmasıyla Akparti Ferizli İlçe Başkanlığına aday oldum. Adaylığım açıklandıktan sonra daha önceki görevlerimde büyük hizmetlerde bulunduğum Ferizli'de bu gelişme halk tarafından takdirle karşılanmıştır. Ancak bazı çevreler şahsıma yönelik mesnetsiz yakıştırmalarda bulunarak, buradan hareketle milletimizin gönlünde taht kurmuş Ak Parti'mize zarar vermek niyetinde olduklarını görmekteyim.İyi niyetten yoksun bu girişimlerin, gerek şahsıma gerekse Ak Partimizi yıpratmasına izin vermek istemediğimden , Ak Parti Ferizli İlçe Başkanlığı adaylığımdan feragat ediyorum. Bana teveccüh gösteren Ak Parti Genel Merkezi'ne, Parti büyüklerime, yol arkadaşlarıma ve Ferizlili hemşehrilerime sonsuz teşekkürlerimi sunar, her daim milletimizin ve Ak PArti'nin hizmetinde olduğumu belirterek keyfiyeti kamuoyuna saygılarımı sunarım. "

 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç