18 Nisan 2024|Perşembe,10:45:14
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 18.04.2024
DOLAR
32,5336 0,27
EURO
34,8856 0,47
ALTIN
2.488,39 1,06
BİTCOİN
$60.988 3,95
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
27 Kasım 2017 - 08:27
27 Kasım 2017 - 08:273 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

1000 öğrencinin yüzü güldü

Elektrik dağıtım hizmeti veren Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ), ‘Enerji Dolu Mutlu Adımlar İçin’ isimli sosyal sorumluluk projesi ile 160 Okulda 1000 öğrenciyi sevindirdi.

1000 öğrencinin yüzü güldü
Yön Bul Akademi


SEDAŞ hizmet bölgesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ile işbirliği kapsamında daha çok kırsal bölgelerdeki öğrencilerle buluşup okulların belirlediği ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık ayakkabı hediye ediyor. Projenin uygulanması sırasında 160 okulda 1000 öğrenciye ayakkabıları hediye edilirken, bu programa SEDAŞ yöneticileri de katıldı. İlkokullarda Okul Müdürleri ile öğretmenler öğrencilere ayakkabılarını giydirerek sevinçlerine ortak oldular. SEDAŞ bu projesinde İnsan İletişim Derneği ile organizasyonun gerçekleşmesinde işbirliği yaptı.   

SEDAŞ'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, yardım kolileri, ilk okullarda eğitim gören ve 1000 (bin) ihtiyaç sahibi öğrenciye dağıtılmak üzere 160 ayrı okulda okul yöneticilerine  teslim edildi. Açıklamada görüşlerine yer verilen SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Bekir Sami Güven, eğitime yönelik yapılacak yatırımların çok önemli olduğunu belirtti.


Geleceğin en büyük teminatının çocuklar olduğunu ifade eden Güven, şunları aktardı:
“Yatırımın zarar etmediği bir tek yer vardır, o da eğitimdir. Bu nedenle geleceğimizin en büyük teminatı olarak gördüğümüz çocuklarımıza, yapabileceğimiz en güzel yatırım eğitimdir. Bu düşünceden hareketle SEDAŞ olarak ilk okullarda okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilerimizi desteklemek amacıyla bu yıl kışlık ayakkabı yardımı yapıyoruz. İlk okullarda okuyan öğrencilere, 24 Kasım Öğretmenler gününde dağıtılması ve öğretmenlerinden öğrencilerine de sıcak bir sevgi mesajıyla ayakkabıların hediye olarak verilmesi amacıyla 1000 (çift) adet kışlık ayakkabı, okullara 24 Kasım öğretmenler günü öncesinde teslim edilmiştir.  İhtiyaç sahibi öğrencilerin tespiti okul idarelerince yapılmıştır. Bu organizasyonda emeği geçen Milli Eğitim camiasına,  Okul Müdürlerimize çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Güven açıklamasının devamında, " Toplumun gelişmesine katkıda bulunacak projelerimizin uygulanması ve sonuçlandırılması için ilgili kurumlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla da işbirliği yapıyoruz. SEDAŞ  olarak sosyal sorumluluk projelerine büyük önem veriyoruz. Eğitimi destekliyoruz. Birçok alanda yaptığımız projelerle sosyal sorumluluk görevimizi yerine getirmeyi amaçlıyoruz. Geleceğin sahibi çocukların hayatlarında küçük bir desteğin bile onların yarınlarında büyük fark yaratacağına inanıyoruz.”dedi.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç