Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
28 Mart 2024|Perşembe,15:33:46
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.03.2024
DOLAR
32,3285 0,24
EURO
35,0759 0,13
ALTIN
2.301,62 1,06
BİTCOİN
$70.581 0,57
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
27 Kasım 2017 - 09:31
27 Kasım 2017 - 09:316 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
6 dakika da okunur
0 yorum

Erenler Yılmaz ile devam

AK Parti Erenler İlçe Teşkilatı’nın 4. Olağan Kongresinde Başkan Resul Yılmaz güven tazeledi.

Erenler Yılmaz ile devam
Yön Bul Akademi


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Erenler İlçe Teşkilatı’nın 4. Olağan Kongresi’ne katıldı. Ramada Otel’de gerçekleştirilen kongrede AK Parti MKYK Üyesi Recep Uncuoğlu, AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, AK Parti Milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün, Prof. Dr. Mustafa İsen, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, gençlik ve kadın kolları üyeleri, teşkilat mensupları ile çok sayıda katılımcı yer aldı. Kongrenin sonunda Resul Yılmaz yeniden AK Parti Erenler İlçe Başkanı oldu.

Oy oranı ortalamanın üzerinde

AK Parti Erenler İlçe Başkanı Resul Yılmaz, “2014’ten bu yana ilçe başkanlığı görevini sürdürmekteyiz. Yaklaşık 15 yıldır bu kutlu davaya hizmet etmenin onurunu ve gururunu yaşıyorum. Bu süreçte birçok seçim yaşadık. Bu seçimlerde her seferinde başarıdan başarıya koştuk. 2019’da çok önemli bir seçim yaşayacağız” derken; Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, “Türkiye ortalamasının üzerinde oy oranları yakalayan bir Erenler ilçemiz var. Bu süreç içerisinde geçirdiğimiz 5 seçimde ilçe başkanımız ve ekibiyle çok iyi çalıştık” diye konuştu.

Aslolan milletimiz ve devletimizdir

Başkan Zeki Toçoğlu, “Haftasonunun 4.’ncü kongresini gerçekleştiriyoruz. Kongrelerimiz büyük bir olgunlukla bir bir tamamlanıyor, heyecana sahne oluyor. Biz biliyoruz ki bütün görevler gelip geçicidir. Aslolan milletimiz, devletimiz, partimiz ve partimizin kurucusudur. Bu hassasiyetle kongrelerimizi tamamlıyoruz. Yaptığımız hizmetlerle teşkilat mensuplarımıza sahada en rahat şekilde siyaset yapabilme ortamını bugüne kadar sağladık, bundan sonra da sağlayacağız. Bugüne kadar başarılı çalışmalara imza atan teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum, bundan sonra da yenilenen kadrolarıyla çok daha güzel çalışmalara imza atacaklarını inanıyorum” dedi.

AK Parti’nin inşa ettiği

Milletvekili Üstün, “Salona güzel bir kalabalık hakim. Erenler’de 4. Olağan Kongre, dün gittiğimiz ilçelerde ise 6. Olağan Kongre’ydi. Çünkü ilçemiz 2019’da kuruldu. Erenler AK Partimizin kurduğu ve inşa ettiği bir ilçedir. Erenler’de nereye gitseniz AK Parti’nin mührünü görürsünüz, bundan sonra da göreceksiniz. Hizmetlerinden dolayı ilçe belediyemize ve Büyükşehir Belediyemize teşekkürlerimi sunuyorum. Erenler hükümetimiz açısından da son derece önemli ve değerli. Şu anda önemli yatırımlar buraya yapılıyor. Hızlı tren buradan geçiyor. AK Parti yaptığı hizmetlerle milletimizin gönlünde taht kurmuştur. Biz hizmetlerimize devam edeceğiz. Ayrıca ilçemizde de her kesimden insan kardeşçe yaşıyor. Bu ortamı sürdürmek durumundayız.”

Anlamak ve anlaşılmak 

İl Başkanı Kılıç, “Kongrelerimizi genel merkezimiz, yerel dinamikler ve teşkilatımızın eşliğinde gerçekleştiriyoruz. Yerel siyasete veya ulusal siyasete baktığınız zaman siyasetin kurgusu anlamak ve anlaşılmak üzerinedir. Milletimizi, her kesimi, talep ve beklentileri anlayacaksınız. Bir de anlaşılacaksınız; fikrinizi, yönünüzü, davanızı anlatacaksınız. İkisi bir araya geldiğinde başarı olur. AK Parti’nin 15 yıldır iktidar olmasının bir sebebi var; toplumu anlıyor, hassasiyetler üzerine politika üretiyor ve uyguluyor. Dolayısıyla bugüne kadar böyle geldik. Ancak bugün çıta çok yüksekte. 50+1 oy almamız gerekiyor. AK Parti hareketi olarak hep birlikte çalışacak, gönüllere girecek, inşallah 2019’da sandıktan çıkacağız. Emeğimizi ve gücümüzü birleştirerek yine zaferle çıkacağımızı inanıyorum” dedi.

Gönüllüler ordusu 

Milletvekili Keşir, “Bizim siyasi partilerden iki önemli farkımız var. Yenilenmemiz ve kendisiyle rekabet edebilen, çıtayı yükselten bir parti olmamızdır. Engellilerden sağlığa, ulaştırmadan eğitime pek çok alanda düzenlemeler yaptık. Hala çıtamızı yükseltiyoruz. 15 Temmuz’u mecliste yaşayan bir kardeşinizim. 15 Temmuz ihtilal girişimi değil, bugüne kadar bu coğrafyada süren oyunların en hainiydi. Biz buradaki krizi 24 saatte savuşturduk. 15 Temmuz’dan sonra ne oldu? Kısa sürede Çanakkale Köprüsü’nün temellerini attık. Günlerce borsa tavan yaptı. Bu milletiyle buluşmuş, güven tesis etmiş bir AK Parti ve güçlenen bir Türkiye demek. Bunları hep birlikte başardık. Liderimizin kararlılığı ve dirayeti, siz teşkilatlarımızın ona olan inancı ve güveniyle başardık. Bugün değişim ve dönüşüm günü. Bu bir bayrak yarışı. Bayrağı devrediyoruz ancak dava sancağını asla bırakmıyoruz. Gönüllüler ordusunu büyüteceğiz. Bugüne kadar hizmet sunan tüm kardeşlerime şükranlarımı sunuyor, teşkilatımıza başarılar diliyorum.”

Daha da güçlenerek

MKYK Üyesi Uncuoğlu, “Önemli bir sürecin ortasındayız. Yarınlarımızı karartmak isteyenlere karşı her alanda mücadele veren, mazlumlara umut olan AK Parti’nin neferleriyiz. Rabbim kongrelerimizle başarılarımızı arttırsın. Bizleri en zorlu mücadelelere başarıyla girmeyi nasip etsin. AK Parti ailesi her geçen gün büyüyor. Yenilenme sürecini de bu dönemde yaşıyoruz. Erenler ilçemiz de yenilenmenin ardından güçlü bir şekilde yoluna devam edecektir. Ben inanıyorum; Erenler birlik ve beraberliğiyle seçimlerden hep başarılı sonuçlar aldı, almaya da devam edecek.  Memleketimizin en zorlu süreçlerinde dahi bizler milletimiz, devletimiz, bayrağımız için sahada olduk, yine öyle olacağız.”

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç