27 Nisan 2024|Cumartesi,07:39:29
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 27.04.2024
DOLAR
32,4375 0,15
EURO
34,7411 0,66
ALTIN
2.439,70 0,14
BİTCOİN
$63.106 1,76
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
27 Kasım 2017 - 15:02
27 Kasım 2017 - 15:023 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Saadet Kaynarca'da kongre

Saadet Partisi Kaynarca ilçe teşkilatı, 6. Olağan İlçe Kongresini geniş bir katılımla gerçekleştirdi.

Saadet Kaynarca'da kongre
Toprak Turizm


Tek adayla gidilen kongrede, mevcut İlçe Başkanı Mustafa Tan güven tazeledi.

Kongreye; Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi (GİK) Mustafa Kaya'nın yanı sıra, Saadet Partisi (GİK) Üyesi İsmet Aksoy, İl Başkanı Eyüp Yıldırım, MHP ilçe başkanı Ekrem Baldan,  İYİ Parti ilçe başkanı Aytekin Karlıdağ, Komşu ilçeden Saadet Partisi Kandıra ilçe başkanı Ramazan Nural Arslan, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Mahalle Muhtarları, STK'lar ve çok sayıda partili katıldı.

Divan Başkanlığını Osman Ünlü’nün yaptığı kongrede, mevcut Başkan ve kongrenin tek adayı Mustafa Tan, açılış konuşmasında şunları söyledi:

“Takdir ettiğiniz gibi ülkemiz şu anda çok zorlu bir süreçten geçiyor. En son 15 Temmuz darbe girişiminden sonra herkes anladı ki, siyasi partiler, ülke için önemli. Her ne düşüncede olursa olsun, hepimiz aynı gemideyiz. Kongreler, siyasi partiler için bir dönüm noktasıdır. Kongremize geldiğinizi için teşekkür ediyorum. 2019’da yapılacak yerel ve genel seçimleri kongremiz sonrasında tüm teşkilat kademelerimizle en iyi şekilde hazırlanacağız ve inşallah Kaynarca’nın Hakkettiği hizmetleri alması için belediyemizi de Saadet Partili milli görüşçü belediye yapacağız. Bu vesile ile kongremize katılan ve mesaj yollayan herkese teşekkür ediyorum.”

Saadet Partisi Kaynarca İlçe Başkanlığı’nın kongresinde konuşan Genel İdare Kurulu Üyesi (GİK) Mustafa Kaya'da ülke ve dünya gündeminde yaşanan olayları değerlendirdi. Belediye Konferans Salonu'ndaki toplantıda partililere hitaben bir konuşma yapan Kaya,  'da düzenlenen bombalı saldırıyı kınayarak, "Birlik,beraberlik istiyorsak, önce kucaklaşmalıyız. En zengin hazinemiz aklımızdır. Bugün için yaşadığımız dünyayı iyi değerlendirmeliyiz. Dünyada istenmeyen olaylar yaşanıyor. Mısır'da yaşanan olayda 300 insan hayatını kaybetti. Bu insanlar cami içinde hayatını kaybetti. Bu saldırıyı insanlık ve Müslümanlık adına yaptıklarını söylüyorlarsa, Allah bunlara akıl, fikir versin. Bu nasıl Müslümanlık? Caminin içinde insanları katledeceksiniz, 'Bunu Allah için yaptık' diyeceksiniz. Bu çılgınlıktan başka bir şey olamaz. Maalesef bu kan ve gözyaşı, Ortadoğu ülkelerinde yaşanıyor. Dünyanın neresine bakarsanız bakın, her yerde kan ve gözyaşı var. Bu olayların çoğu İslam ülkelerinde yaşanıyor. Bu da bizi derinden yaralıyor" dedi.

Yapılan oylamada sonunda Mustafa Tan başkanlığındaki Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Ali Cansız, Hakan Akgünoğlu, Hasan Bayraktar, İdris Gündoğdu, İsmail İlhan, Muhammet Keskin, Şükrü Erdil, Ufuk Onkun, Yusuf Uludüz, Yusuf Yaman, Ali Memiş, Ekrem Kızmaz, Ersin Kulaç, Hasan Hira, Necmi Soysal, O, Ayhan Durman, Sezer Meddilli, Tarık Meşe, Tuncay Akgümüş, Veysel Keskin, Yaşar Çelik.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç