Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,03:48:39
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3714 0,17
EURO
34,9994 0,19
ALTIN
2.326,10 0,24
BİTCOİN
$70.691 1,59
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
27 Kasım 2017 - 15:06
27 Kasım 2017 - 15:064 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
4 dakika da okunur
0 yorum

Durmak yok kutlu yürüyüşe devam

AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı 52. Danışma Toplantısı Atatürk Kültür Merkezinde (AKM) yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

Durmak yok kutlu yürüyüşe devam
Yön Bul Akademi


Danışma meclisi toplantısına il ve ilçe yöneticileri, Adapazarı Belediye başkanı, Belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Mustafa Ak, birlik ve beraberliğe vurgu yaparak, "Bu buluşmalar birbirimize olan güvencin artmasına, birlik beraberliğimize bir bütün olmamıza vesile oluyor. Özellikle ülkemizin geçtiği bu zor süreçte birlik ve beraberliğimizin önemini yaşadığımız olaylarla öğrenmiş olduk. Bizim birlik ve beraberliğimiz ülke içindeki ve dışındaki şer odaklarını ürkütüyor. Çünkü tarihe baktığımızda bizim bir ve beraber olduğumuzda başaramadığımız hiç bir olay yok. Bunu Kurtuluş Savaşında da, Çanakkale Savaşında da, en son 15 Temmuz darbe girişiminde de hep birlikte gördük.

Başkan Mustafa Ak; "Birinci Dünya savaşında Osmanlı İmparatorluğu savaşa girmedi buna rağmen Almanya'nın yanında yer aldığı için Osmanlı toprakları Almanya'dan daha çok işgal edildi, işgalci güçlerin, ülkemizin Kuzey Bölgeleri ile iç Anadolu bölgeleri yerine Musul’u, Kerkük’ü,  Gaziantep’i, Hatay’ı, Kahraman Maraş’ı, Antalya’ yı işgal etmelerini ciddi olarak düşünmemiz gerek"  Ülkemiz stratejik olarak dünya üzerinde büyük öneme sahip ülkemiz verimli topraklara sahip, denizimiz, güneşimiz, yeşilliklerimiz ile cennet bir vatanımız var bunun değerini bilmeliyiz. 2023- 2053- 2071 hedeflerimize ulaşmak için tüm şer güçleri ile mücadele etmeli halkımızı bilgilendirmeliyiz gelişen ve büyüyen bir ülke olmamız düşmanlarımızı rahatsız ediyor. Biz millet olarak hedeflerimize ulaşmak için çok çalışmalıyız. Durmak yok millete hizmet yolunda kutlu yürüyüşe devam ediyoruz’’ dedi.

İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol ise , "Kadın kolları olarak her zaman olduğu gibi üzerimize düşün vazifelerimizi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda geçen yıl başlattığımız 'Kahveler bizden, pişirmesi sizden' sloganı ile ev toplantılarımızı hızla sürdürüyoruz. Hasta, yaşlı, yeni doğan bebek, ihtiyaç sahibi, esnaf ziyaretlerinin yanında cemiyetlere de katılarak mutluluklara şahitlik ediyoruz. Bu zafer yürüyüşümüzde 'Sefer bizden zafer Allah'tan' diyerek fedakârca kapı kapı dolaşıp Cumhurbaşkanımızın selamını memleketimizin her köşesine ileten tüm Ak gönüldaşlarımı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

İlçe Gençlik Kolları Başkanı Harun Doğrusever, "Dost bildiklerimiz düşmanlık yapıyor, müttefiklerimiz bizim düşmanlarımıza silah veriyor, plan üstüne plan yapıyorlar ve terör belası ile uğraşırken falan derken ben üzerime düşen mahalle teşkilatlanmasını yapmak zorundayım. Neden diyeceksiniz, görev bilinci bana bu sorumluluğu yüklüyor. Bu sorumluluğa 84 mahallemizde teşkilatlanmayı yeni kurmuş olduğumuz yönetim ve yürütme sayesinde hızlı bir şekilde gerçekleştireceğiz ve inanmış olduğumuz değerlere inşallah yeni arkadaşlarımızı katacağız" dedi

Son olarak konuşan Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ise, "İlçe başkanına dedim ki danışma toplantısı daha geçen hafta oldu, yine bir daha mı danışma toplantısı yapıyorsunuz? ‘Yok’ dedi. ‘25 gün oldu’ demek ki zaman çok çabuk geçiyor bir bakacağız 2019 seçimleri gelmiş. Ondan dolayı 2019’a daha çok var deyip yatmayacağız, şimdiden çalışmalara başlamamız lazım. Bunu da zaten teşkilatlarımız çok iyi bir şekilde yapıyorlar. İlçe başkanımı da tebrik ediyorum, bir ay dolmadan hemen sahaya iniyor her zaman seçime hazır bir şekilde çalışmalarını yapıyor" dedi. AK Parti Adapazarı ilçe teşkilatının 52. Danışma meclisi Programı bir önceki dönem de mahalle başkanlığı yapmış bayrağı yeni arkadaşlara devretmiş olan mahalle başkanlarına plaket takdimi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç