25 Nisan 2024|Perşembe,21:51:12
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 25.04.2024
DOLAR
32,4781 0,19
EURO
34,9319 0,30
ALTIN
2.435,57 0,51
BİTCOİN
$64.478 0,04
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
27 Kasım 2017 - 15:18
27 Kasım 2017 - 15:182 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Edebiyat Atölyesine renkli kapanış

Edebiyat Atölyesi final programı büyüledi. Şiir, söyleşi ve müziğin harmanlandığı programa birbirinden ünlü isimler katıldı.di.

Edebiyat Atölyesine renkli kapanış
Yön Bul Akademi


Kültür ve Turizm Bakanlığı ile İLESAM işbirliğinde gerçekleşen Edebiyat Atölyesi’nin Erenler ayağı Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen programla final yaptı. Sinan Yağmur,  İLESAM Genel Başkanı Mehmet Nuri Parmaksız, Sakarya Temsilcisi Yasmin Korkut, müzisyen Firdevs Altındaş’ın konuk olduğu programa, Kaymakam Salih Karabulut, Belediye Başkanı Cavit Öztürk, MÜSİAD Başkanı Yaşar Coşkun, Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kaytaz ve Ak Parti Erenler İlçe Kadın Kolları Başkanı Belgin Demirağ katıldı.

KAYMAKAM ŞİİR OKUDU

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlanan programda Erenler Kaymakamı Salih Karabulut kendi yazdığı şiiri konuklara armağan etti. Kaymakam Karabulut organizasyonda büyük emeği olan Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ve ekibine genç yeteneklere kendilerine gösterme imkanı sağladığı için teşekkür etti. Edebiyat Atölyesi’nin final programında sahne alan Müzisyen Firdevs Altındaş muhteşem performansıyla konuklardan büyük alkış aldı. Atölyenin Erenler’de kurulmasında büyük emeği olan Yazar Yasmin Korkut buğulu sesiyle kendisine ait şiirler okuyarak dinleyicileri büyüledi.

EDEBİYATTA MİLLİLEŞME

Şiir ve müzik dinletisinin ardından kürsüye çıkan Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk “Ülkemizin 7 farklı bölgesinde gerçekleşen Edebiyat Atölyelerinden birisi de bizim ilçemizde, Erenlerde kuruldu. Rüştünü ispatlamış edebiyat camiasında kendine yer edinmiş şair-yazar ve akademisyenler tarafından katılımcılara ücretsiz olarak atölye dersleri verildi. Proje ile önceliğimiz gençlerimizin arasından edebiyat alanında yeni kalemler yetişmesine destek olmaktır. Gençlerimizin edebiyat dünyasında yol almaları, yazma konusunda mahir olanlara yol açmak ve yerli ve milli yazarlarımızın eserleri çoğalması için bu projenin paydaşlarından birisi olduk” dedi

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç