27 Nisan 2024|Cumartesi,00:41:16
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 27.04.2024
DOLAR
32,4375 0,15
EURO
34,7411 0,66
ALTIN
2.439,70 0,14
BİTCOİN
$63.885 1,90
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
28 Kasım 2017 - 13:44
28 Kasım 2017 - 13:443 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Feyzi Bora'dan teşekkür mesajı

AK Parti Akyazı İlçe Teşkilatı Başkanı Feyzi Bora, 5. Olağan kongreye katılanlara teşekkür mesajı yayınladı.

Feyzi Bora'dan teşekkür mesajı
MARMARA GÖZ


Bora, yayınladığı mesajda, Ak Parti Akyazı 5. Olağan kongresinde kendisine tekrar başkanlık görevinin verildiğini ifade ederek; "Bu kutsal ve onurlu görevi şahsıma lütfeden Başta Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız ve liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere,teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcımıza, il başkanımıza ve tüm emeği geçenlere saygı ve hürmetlerimi sunuyorum" dedi. 

“Halka hizmet Hakka hizmettir”prensibiyle siyaset okuluna başladıklarını anlatan Bora, bu düstur ile yetiştiklerini, görev süresi boyunca bu inançla hizmet vermeye devam edeceğini vurguladı.

Bora, şunları söyledi; "Bizim en büyük özelliğimiz, gönül bağıyla birbirimize bağlılığımızdır. Başarımız ise birlik ve beraberliği ve insana hizmeti her şeyin üzerinde tutmamızdır. Bizler AK Parti teşkilatları olarak bu zor ve kritik süreçte aramıza nifak sokulmasına müsade etmeden,birliğimizi, gücümüzü sağlamlaştırarak hizmet esaslı ulvi yolumuza devam etmek zorundayız.

Siyaseti ahlaki değerler ölçüsünde çirkinleştirmeden ve kandırmadan yapmak erdemdir.Ahlaktan yoksun bir siyaset;vatana da millete de hiçbir yarar getirmez. Bu ülkenin güzel insanlarına yapılabilecek en kötü şey de siyaseti;ahlaki değerlerden uzak,gelecek hesabı yaparak şahsi menfaatler için kullanmaktır. İnsanlarımızın saf ve temiz duygularını, güvenlerini hiç kimsenin hırslarına ve emellerine asla kurban etmeyeceğiz. Ben bana verilen emaneti,bu düşünceler içerisinde yapmaya gayret edeceğim. Bu davaya asla zarar vermeyeceğim ve zarar verenlerin karşısında olacağım. En büyük destekçim de siz değerli Akyazılı hemşerilerim olacaktır."

Bora, mesajında; "Kongreye gelerek destek veren tüm AK Partili kardeşlerime, Koordinatörümüz Düzce Milletvekili Ayse Keşir  hanımefendiye, millet vekillerimiz sayın Recep Uncuoğlu, Ayhan Sefer Üstün ve Prof. Dr. Mustafa İsen‘e Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Zeki Toçoğlu’na,Akyazı Belediye Baskanımız sayın Hasan Akcan’a, il Başkanımız sayın Fevzi Kılıç ve il yönetim kurulu üyelerine, misafir ilçe başkanlarımıza, belediye başkanlarımıza, oda başkanlarımıza, dernek başkanlarımıza, muhtarlarımıza ve adlarını sayamadığımız kıymetli misafirlerimize, çok kıymetli delegelerimize katılımlarından dolayı canı gönülden teşekkür ederim" ifadesini kullandı. 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç