24 Mayıs 2024|Cuma,02:43:14
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 24.05.2024
DOLAR
32,2057 0,08
EURO
34,8518 0,02
ALTIN
2.414,87 0,21
BİTCOİN
$67.702 2,01
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaBÖYLE ADAK OLMAZ!4 dakika da okunur
13 Mayıs 2024 - 12:42
13 Mayıs 2024 - 12:422 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

ATSO 7. Meslek Komitesi aylık toplantısını gerçekleştirdi

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ATSO) imalat ve sanayi sektörlerinin oluşturduğu 7. Meslek Komitesi aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi.

ATSO 7. Meslek Komitesi aylık toplantısını gerçekleştirdi
Toprak Turizm


Sektörlerin sorunlarını görüşerek çözüm yolları aramak, meslek komitelerinin etkinliğini artırmak ve komiteler arasındaki işbirliği kabiliyetini geliştirmek üzere düzenlenen toplantıya; Ayyat Yatak Mobilya Tekstil A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi Birkan Caner Ayaz , Sunparadise Alüminyum A.Ş.Genel Müdürü ve atso Yönetim Kurulu üyesi D.Çağatay Bölükbaşı, Oda Genel Sekreteri Harun Bayrak ve  7. Meslek komite başkanı Abdülkadir Yıldırım katıldı.


Kurum hizmet binasında gerçekleştirilen toplantıya ilişkin atso Başkanı Z.Şinasi Bayraktar, meslek komitelerinin mevzuatta belirlenen toplantılarının dışında, belirli periyodlarda meslek komite başkanlarıyla bir araya gelerek diyaloğu güçlü tutmak, fikir alışverişi yapmak için yapılan bu tür toplantıların önemine değindi.


Odanın tüm organları ile birlikte bir bütün olarak çalışmasının çok önemli olduğuna inandığını aktaran Bayraktar; "

Burada siz komite üyelerimize büyük görevler düşüyor. Komiteler ne kadar çok çalışırsa ne kadar çok üretirse, oda da o kadar çok çalışır ve üretir. Bu nedenle komite toplantılarını önemsiyor, yüksek oranda katılım istiyorum. Çünkü komitelerde alınan kararlar, yönetim kuruluna iletilen öneriler, talepler sadece kağıt üzerinde kalmıyor. Önce kendi içimizde konuşularak, daha sonra ilgili makamlara iletilmek suretiyle çözüme kavuşturuluyor" diye konuştu.


Meslek Komite Başkanı Abdülkadir Yıldırım da; "Meslek komitelerimizle yapmış olduğumuz istişarelerde faaliyet alanlarımızdaki yaşanan sıkıntıları ortak bir ağızdan odamız meclisine sunarak sorunlara daha hızlı çözüm bulabilmek ve ilgili makamlara hızlı bir şekilde ulaşması bizleri haliyle memnun ediyor bu vesile ile Meclisimize ve Yönetim Kurulu Başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç