26 Nisan 2024|Cuma,21:43:38
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 26.04.2024
DOLAR
32,4717 0,05
EURO
34,7878 0,53
ALTIN
2.440,55 0,18
BİTCOİN
$64.094 0,67
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
28 Ocak 2015 - 12:56
28 Ocak 2015 - 12:563 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Saygısızlık Tarzım DEĞİL!

Etiket Ayakkabı Dükkân Sahibi Murat Elik “Cuma günü Atatürk Bulvarında açmış olduğum stantla ilgili olur olmaz, herkes yorumda bulunuyor, ama şunu bilmeliler ki, bu güne kadar hiç kimsenin hakkına Tecavüz etmedim. Etmeyi de Allah nasip etmesin” dedi.

Saygısızlık Tarzım DEĞİL!
Toprak Turizm


MHP Ucuz Siyaset yapıyor…

 Elik “23.01.2015 Atatürk Bulvarında açtığım indirim çadırı ile yapılan spekülasyonların çoğu siyasi kimliğimle ilgili yapıldı. MHP İlçe teşkilatının organize etmeye çalıştığı bir kampanyayla karşı karşıya kaldım diyen Elik, biz şehrimize hareket getirmek için imkanlarımız doğrultusunda bir şeyler gerçekleştirmeye çalışıyoruz.  Buna destek olması gerekenler daha çok köstek olup, siyasi şova çevirmeye gayret ediyorlar” dedi..

Yalan Bilgi…

Murat Elik “Toplumda oluşturulmaya çalışılan algı siyasi kimliğimden dolayı  Karasu Belediyesine Saldırmak için yalan yanlış yaygara yapanlar, Belediyemizden kimsenin haberi olmadığını söylerken kendi kurdukları senaryoları gerçekmiş gibi toplumda yayıyorlar. Biz gerekli müracaatları yapıp, iznimizi alarak, işgaliye bedelimizi yatırarak, bu işe başladık. İsteyen herkes bunu bizden de Belediyeden de temin edebilir” dedi.

Meslektaşlarımla Görüştüm!

Elik “İlçemizde bu sektördeki arkadaşlarımla görüştüm ve bunu her hafta bir esnaf arkadaşımın yapmasını söyledim ve bana hiçbir meslektaşım yapma, yada bana ne demedi. Hepsi olur dedi. Çadıra ziyaretimize de geldiler” dedi..

Sorun Ben miyim?

Elik “Bizim çadır açtığımız noktada daha önceden de yardım kuruluşları ve özel sektörden stantlar açıldı. Kimse sesini çıkarmadı. Hatta, MHP Yönetim Kurulu üyesi bir arkadaşım da stant açtı. O zaman nerde idi MHP Yönetimi?

Rant 

Kimse benim üzerimden kendi hedeflerine zemin hazırlamasın. Oda başkanlığı, belediye yönetimi esnafa şirin gözükmek için kendine RANT sağlamasın. 

Başkan yardımcısı alet mi  ediliyor!!!

Elik “Basına kapalı yapıldığı  iddia edilen toplantıda başkan yardımcısı Kaşkaş  Büyükşehir’e ait olduğunu söylediği alanın  işgaliye bedelini nasıl ve niçin tahsil edildiğini açıklaya bilir mi?

Kaldırdım!

Elik “Sürem varken çadırı mevcut noktadan kaldırdım. Yaptığım yanlış olduğundan değil, benim üzerimden Partime ve Belediyemize saldırmalarına gönlüm razı olmadığından dolayı çadırı 3 gün önce kaldırdım. 

 
 
Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç