20 Nisan 2024|Cumartesi,10:03:37
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 20.04.2024
DOLAR
32,5004 0,08
EURO
34,6901 0,12
ALTIN
2.496,45 0,48
BİTCOİN
$64.056 0,73
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
05 Aralık 2017 - 11:49
05 Aralık 2017 - 11:492 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Başkan Akcan’dan yeni itfaiye binasına ziyaret etti

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, itfaiye binasını yerinde incelemek ve eksiklikleri gidermek amacıyla yeni binaya ziyarette bulundu.

Başkan Akcan’dan yeni itfaiye binasına ziyaret etti
Yön Bul Akademi


Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Merkez Aile Mezarlığı arkasında yapımı tamamlanan itfaiye binasını yerinde incelemek ve eksiklikleri gidermek amacıyla yeni binaya ziyarette bulundu. Akyazı Belediyesi tarafından yer tahsisi sağlanan ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından da yapımı tamamlanan itfaiye binasının resmi açılışı öncesinde Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan İtfaiye binasına ziyarette bulunarak olası eksiklikleri gidermek amacıyla inceleme yaptı.

Başkan Akcan ziyarette yaptığı açıklamasında, “Başta bu tesisin ilçemize kazandırılmasından dolayı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyorum. İtfaiyeler her şehrin her ilçenin can ve mal güvenliğini sağlayan en önemli kurumları arasında en başta gelmektedir. Bu kurumlarda yaşanabilecek eksiklikler yada aksaklıklardan en çok İtfaiye personelleri ve o ilçede yaşayan vatandaşlarımız etkilenir. Akyazı Belediyesi olarak ilçemiz itfaiyesinin hiçbir eksiği kalmaması açısından elimizden ne geliyorsa her zaman yaptık ve her zamanda yapacağız ”dedi.

Başkan Akcan’ın ziyaretinde kendisine yeni bina ile ilgili bilgiler veren Akyazı İtfaiye amirliği son zamanda 110 Alo İtfaiye hattında yapılan güncelleme hakkında da önemli bir hatırlatmada bulundu. 110 Alo İtfaiye hattında gelen aramaların artık Sakarya Merkez’den cevaplanacağı ve özellikle Akyazı’dan olası ihbarda bulunacak vatandaşların ilçe adını ve tam açık adresi dikkatli vermeleri gerektiğini ifade eden itfaiye amirliği vatandaşa bu konunun duyurusunun yapılmasını başkan Akcan’dan talep ettiler.

 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç