20 Nisan 2024|Cumartesi,02:11:51
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 20.04.2024
DOLAR
32,5004 0,08
EURO
34,6901 0,12
ALTIN
2.496,45 0,48
BİTCOİN
$63.034 0,76
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
29 Ocak 2015 - 10:41
29 Ocak 2015 - 10:412 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Gaziler Ankara’da Eylem Yaptı

Sosyal medya üzerinden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ve Sakarya Milletvekili Ayşenur İslam ve Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek ile Hükümet yetkililerini tweet yağmuruna tutan Kıbrıs ve Kore Gazileri, Ankara’da yine eylem yaptı.

Gaziler Ankara’da Eylem Yaptı
Yön Bul Akademi


TBMM’YE DEK YÜRÜDÜLER

Aylardır hak arama mücadelesi veren ve özellikle sosyal medyada çok iyi örgütlenen gaziler ve gazi çocukları, önce TBMM’ye kadar yürüdü, sonra da Meclis binası önünde bir basın açıklaması yaparak seslerini duyurmaya çalıştı.

Sabah saatlerinde Dikmen Kapısına giden yaklaşık 80 kişilik grup, pankartlar açtı. Bir saat kadar burada bekleyen gaziler ve gazi çocuklarının yanına MHP Kütahya Milletvekili Alim Işık geldi.

AİLE VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞINA GİTTİLER

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına giden ve müsteşar Ömer Bozoğlu ile görüşen eylemciler, çalışmaların devam ettiği, ama ne zaman sonuçlanacağının belli olmadığını öğrenince, oradan ayrıldı ve Ak Parti Genel Merkezine gitti. Partide Öznur Çalık ile görüşen gaziler ve gazi çocukları, TBMM önünde pankartlarla basın açıklaması yaptı.

“GURURUM İNCİNDİ”

Eyleme katılan gazi çocuklarının anlatımına göre Çalık, muharip gazi çocuklarının açtığı ve üzerinde “Gazi çocukları açlık grevinde” yazılı pankartı gördüğünde gururunun incindiğini ifade ederken, “Hak arama mücadelenizden Cumhurbaşkanı ve Başbakanın haberi var, mektuplar yazın. Başbakan genel merkeze gelecek. Geldiğinde mektuplarınızı kendisine teslim ederiz” dedi.

Ankara’da seslerini yeninden duyurmaya çalışan gaziler ve yakınları eylemlerinin bitiminde olaysız dağıldı.

 

(Haber Hülya Sürücü)

 

 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç