26 Nisan 2024|Cuma,02:21:47
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 26.04.2024
DOLAR
32,5020 0,05
EURO
34,9278 0,13
ALTIN
2.439,61 0,14
BİTCOİN
$64.595 0,54
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
29 Ocak 2015 - 13:59
29 Ocak 2015 - 13:592 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Garip Kültür Merkezini ziyaret etti

Karasu Halk Eğitim Merkezi Müdürü olarak Kültür Merkezine ilk ziyaretini gerçekleştiren İlhan Garip, “Kuzeyin Yıldızları” halk oyunları kadınlar topluluğunun çalışmasını izledi.

Garip Kültür Merkezini ziyaret etti
Toprak Turizm


Çalışmalar 3 yıldır devam ediliyor

Karasu Halk Eğitim Merkezi Tarafından açılan tüm kursları ziyaret ettiğini söyleyen İlhan Garip, özellikle halk oyunu kurslarını çok beğendiğini ve bu kurslardaki öğrencilerin özellikle büyük annelerimizin zamanında oynadıkları oyunları da öğrenerek gelenek ve göreneklerimizi yaşatmalarını çok arzu ettiğini ifade etti. Bu ziyarette hazır bulunan Karasu Halk Eğitim Merkezi Müdür Baş Yardımcısı Ali Ateş de yaptığı konuşmada özellikle bu halk oyunu topluluğun çalışmalarının üç yıldır yoğun şekilde sürdüğünü ve aralarındaki birlik – beraberliğin çok taktire şayan olduğunu söyledi. İki yıl içerisinde hem ilçede, hem de il merkezindeki bir çok üst seviyede gösteriye çıkan bu ekibin medeni cesaretini de taktirle karşıladığını ifade etti.

 

Yavuzyiğit teşekkür etti

“Kuzeyin Yıldızları” halk oyunları topluluklarının antrenörü olan İsmail Hakkı Yavuzyiğit de her zaman desteklerini kendilerine sunan Halk Eğitim Merkezi İdarecilerine ve böyle güzel bir salonda çalışma imkanını kendisine veren Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspirpğlu ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatma Püskül Tatlı ya çok teşekkür etti. Hasan Ekşi Kültür Merkezini yaparak Karasu Belediyesinin hizmetine sunan Hasan ve Kemal Ekşi kardeşlerin bu davranışının tüm diğer iş adamlarımıza da örnek olmasını gerektiğini söyleyen Yavuzyiğit, İlçede ve ildeki gösterilerle kendilerini çok geliştirdiklerini artık yurt dışı gösterilere odaklandıklarını özellikle belirtti. 

 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç