SBB 18 mart 2024
19 Mart 2024|Salı,07:58:11
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.03.2024
DOLAR
32,3357 0,17
EURO
35,1860 0,01
ALTIN
2.247,37 0,17
BİTCOİN
$65.406 4,33
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
13 Aralık 2017 - 17:00
13 Aralık 2017 - 17:003 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Akyazı'da muhtşem Kudüs gecesi

Müslümanların ilk kıblesi Mescidi Aksa ve Kudüs’ün çocuk katili İsrail’in zülüm ve baskılarından kurtulması ve ayrıca Amerikan Başkanı Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak ilan etmesini protesto etmek amacıyla Akyazı Belediyesi tarafından Kudüs Gecesi düzenlendi.

 Akyazı'da muhtşem Kudüs gecesi
MARMARA GÖZ


Kuran-ı Kerim tilavetleri, dualar, çeşitli konuşmacılar ve Sanatçı Ömer Karaoğlu’nun muhteşem Kudüs Ezgileri ile muhteşem bir Kudüs gecesi yapıldı.

Kudüs Gecesi Programına Akyazı Kaymakamı Ömer Kalaylı, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Akyazı Ak Parti İlçe Başkanı Feyzi Bora, Akyazı Jandarma Komutanı Mustafa Hekimoğlu, Akyazı İlçe Emniyet Müdürlüğü adına Komiser İshak Göz, Akyazı Cumhuriyet Başsavcısı Bahadır Altan Bayındır ve Akyazı Adliyesine bağlı diğer hâkim ve Savcılar, Akyazı Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Çakmak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir, Akyazı İlçe Müftüsü İzzet Şener, Akyazı Ak Parti Kadın kolları başkanı Oya Asan, Akyazı Belediyesi Meclis Üyeleri, Oda başkanları, çeşitli Sivil Toplum kuruluşları Kaymakamlık ve Belediye personelleri çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Program ilk olarak Gazi Süleymanpaşa MüeziniMuhammed Nalbantoğlu’nun okuduğu Kuran-ı Kerim tilavetleri ile başladı. Okumanın ardından Amerikan Başkanı Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak ilan etmesini ile birlikte Konuşma yapan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bu karara olan tepkisini ve açıklamasını yaptığı video programa katılan tüm misafirlere ekranda izletildi.
 
Video gösterimlerinin ardından İstanbul Eyüp Sultan Camii Emekli Vaizi Hüseyin Güleç Hoca İsrail’in gerçek yüzünü ve İsrail’in nasıl bir Müslüman düşmanı olduğunu tüm detayları ile misafirlere anlattı. İstanbul Eyüp Sultan Camii Emekli Vaizi Hüseyin Güleç Hoca’yı büyük bir dikkatle dinleyen izleyiciler yaptığı açıklamalarla büyük alkış aldı.
 
Güleç Hoca’nın konuşmasının ardından Karapürçek İmam-hatibi Arif Saraçoğlu gecenin konusu olan İsrail ve Kudüs ile ilgili çok önemli çarpıcı detaylara yer vererek gecenin duasını yaptırdı. 
 
Duaların ardında Ezgi sanatçısı Ömer Karaoğlu’nun okuduğu birbirinden güzel Ezgileri ile geceye katılanlar duygu dolu anlar yaşadılar.
 
Ömer Karaoğlu’nun ezgi konseri ardından program sona ererken, Akyazı Kaymakamı Ömer Kalaylı ve Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan programa katılan Ezgi sanatçısı Ömer Karaoğlu’na, İstanbul Eyüp Emekli Vaizi Hüseyin Güleç Hoca’ya çiçek takdim ettiler.
 
Programa katılan vatandaşlar Sanatçı Ömer Karaoğlu’na yoğun ilgi gösterirlerken bol bol da hatıra fotoğrafı çekildiler.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç