Yusuf Alemdar -  adapazarı belediyesi - 23 Nisan 2024
SATSO -  ERENLER BELED - ak parti - serdivan-beld - 23 nisan 2024
23 Nisan 2024|Salı,19:04:00
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 23.04.2024
DOLAR
32,5668 0,17
EURO
34,8643 0,58
ALTIN
2.429,13 0,15
BİTCOİN
$66.420 0,68
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
19 Aralık 2017 - 11:23
19 Aralık 2017 - 11:233 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

SAÜ İlahiyat yeni yerinde

SAÜ İlahiyat Fakültesi’ni ziyaret eden Başkan Toçoğlu, “Yeni fakültenin öğrencilerimize ve akademisyenlerimize hayırlı olmasını diliyorum. SAÜ İlahiyat Fakültesi; bilimsel ve akademik çalışmaları ile ülkemizin önemli ilim merkezlerinden biridir” dedi. Toçoğlu, VII. Hadis ve Sîret Araştırmaları Yarışmasında makale kategorisinde birinci olan Arş. Gör. Zübeyde Özben’e başarılarının devamını dileyerek, hediye takdim etti. Rektör Elmas ise ortak çalışma duygusu ile hareket etmeye devam edeceklerini s

SAÜ İlahiyat yeni yerinde
Toprak Turizm


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Üniversitesi Esentepe Kampüsü içerisine taşınan İlahiyat Fakültesi’nin yeni binasını ziyaret etti. İlahiyat Fakültesi Dekanlık makamında gerçekleşen ziyarette SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Bostancı, SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş ve akademisyenler yer aldı. Başkan Toçoğlu, VII. Hadis ve Sîret Araştırmaları Yarışmasında makale kategorisinde birinci olan Arş. Gör. Zübeyde Özben’e başarılarının devamını dileyerek hediye takdim etti. Toçoğlu, ziyaretin ardından yeni fakülte binasında incelemelerde bulundu.

SAÜ ve Büyükşehir işbirliği

İlahiyat Fakültesi’nin çalışmaları hakkında bilgiler veren Dekan Prof. Dr. Ahmet Bostancı, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’nu fakültemizde misafir ettik. Yeni binamızı tanıttık. Akademik ve bilimsel çalışmalarımız hakkında bilgiler verdik. İlgi ve destekleri için teşekkür ediyoruz” derken SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, “Üniversitemizin en önemli paydaşı olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’nu ağırlamaktan memnuniyet duyduk. Üniversitemizle ilgili yapmış olduğu yorumlar bizleri mutlu etti. İnşallah Sakarya Üniversitesi ve Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle Sakarya’ya hizmet sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Hayırlı olsun

İlahiyat Fakültesi’nin yeni binasını ziyaret eden Başkan Toçoğlu, “1994 yılında eğitim hayatına başlayan SAÜ İlahiyat Fakültesi’nin, artan öğrenci kapasitesiyle birlikte çağın gerekliliklerine uygun bir biçimde dizayn edilmiş tam donanımlı bir binaya ihtiyacı vardı. Şimdi görüyoruz ki İlahiyat Fakültesi için oldukça modern bir bina inşa edilmiş. Yapılan yeni binanın fakültemize, öğrencilerimize ve akademisyenlerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. SAÜ İlahiyat Fakültemiz; bilimsel ve akademik çalışmaları ile ülkemizin önemli ilim merkezlerinden biridir” diye belirtti.

Özverili çalışmalar

Başkan Toçoğlu, “Türkiye’de diğer İlahiyat Fakülteleri arasında önemli bir konumda bulunan SAÜ İlahiyat Fakültesi, Arş. Gör. Zübeyde Özben’in, VII. Hadis ve Sîret Araştırmaları Yarışmasında makale kategorisinde birincilik ödülünü almasıyla farkını bir kez daha ortaya koymuş oldu. Bilimin her alanında sizler gibi özverili akademisyenlere ihtiyacı var. Bu vesileyle Zübeyde Özben kardeşimize akademik hayatta başarılarının devamını temenni ediyor, tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç