19 Mart 2024|Salı,14:37:08
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.03.2024
DOLAR
32,3397 0,18
EURO
35,1220 0,17
ALTIN
2.241,18 0,10
BİTCOİN
$63.035 7,87
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
03 Ocak 2018 - 12:12
03 Ocak 2018 - 12:122 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Hastalar bu uygulamayı çok sevdi

Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi (SAÜEAH) Merkez Kampüsündeki poliklinik girişinde hastalar “Hoş geldiniz” denilerek, güler yüzle karşılanıyor.

Hastalar bu uygulamayı çok sevdi
Yön Bul Akademi


SAÜEAH Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Akif Çakar’ın talimatıyla oluşturulan Hasta Karşılama ve Yönlendirme Birimi personeli, hasta ve hasta yakınlarının takdirini topluyor. Üçüncü basamak sağlık hizmeti sunan büyük bir hastane ortamında özellikle yaşlı ve yürüme engeli bulunan hastaların yaşadığı sorunu çözmek için hayata geçirilen uygulamada, hastalar gidecekleri poliklinikler ve talep ettikleri sağlık hizmetleri konusunda bilgilendiriliyor.

Yürüme engeli olan hastalara gideceği yere kadar refakat eden personel, röntgen, kan tahlili gibi konularda da yalnız bırakmıyor. Poliklinik hizmetlerine yönelik başlatılan uygulamanın acil serviste de hayata geçirileceğini dile getiren Başhekim Doç. Dr. Mehmet Akif Çakar, “Amacımız hastanemizden hizmet almaya gelen hastalarımızı güler yüzle karşılayarak, hastane içerisinde alacağı hizmete hızlı bir şekilde ulaşmasını sağlamak.

Uygulamayı ilk olarak poliklinik girişinde başlattık. Özellikle yürümekte zorluk çeken, derdini anlatmakta sıkıntı yaşayan hastalarımızı personelimiz karşılayarak yardımcı oluyor. Bu tip hastalarımızı gideceği yere kadar tekerlekli sandalyeye bindirerek götürüyor. Uygulamamız yeni ancak şimdiden hasta ve hasta yakınlarından güzel tepkiler almaya başladık. Zamanla Hasta Karşılama ve Yönlendirme Birimlerimizi genişletmeyi planlıyoruz. Acil servislerimizde de uygulamayı kısa sürede hayata geçireceğiz” diye konuştu.

Öğütlü’den teşekkür İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Aziz Öğütlü de konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Hastanelerde olsun, diğer birimlerde olsun yöneticilerimiz anlamlı, güzel projeler sunuyorlar. Halkımıza en iyi sağlık hizmetini verme noktasında yapılan çalışmaları ve yeni fikirleri destekliyorum. SAÜEAH Başhekimimize hayata geçirdiği bu anlamlı çalışmadan dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerinde bulundu.

 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç