Yusuf Alemdar -  adapazarı belediyesi - 23 Nisan 2024
SATSO -  ERENLER BELED - ak parti - serdivan-beld - 23 nisan 2024
24 Nisan 2024|Çarşamba,02:09:00
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 24.04.2024
DOLAR
32,5400 0,02
EURO
34,8594 0,02
ALTIN
2.431,91 0,07
BİTCOİN
$66.217 1,26
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
12 Ocak 2018 - 18:36
12 Ocak 2018 - 18:362 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Suudi Yatırımcılara Sakarya’yı tanıttı

Vali İrfan Balkanlıoğlu, ülkemizin özellikle Karadeniz Bölgesinde turizm yatırımları ile adından söz ettiren ve Suudi Arabistan’ın en büyük şirketlerinden biri olan Al Ajaji Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmad Abdullah Alajaji ve Türkiye CEO’su Eser Serbest’i misafir etti.

Suudi Yatırımcılara Sakarya’yı tanıttı
Yön Bul Akademi


20 yılı aşkın süredir Suudi Arabistan coğrafyasında, 4 yıldır Türkiye’de faaliyet gösterdiklerini ve Karadeniz Bölgesinin Arabistan vatandaşları tarafından tercih edilme sebeplerinin oluşmasında ciddi katkıları bulunduğunu belirten Ahmad Abdullah Alajaji, Sakarya’ya Sapanca’yı görmeye geldiklerini belirterek, misafirperverlikleri için Vali Balkanlıoğlu’na çok teşekkür ettiklerini ifade etti. Şirket CEO’su Eser Serbest ise; Vali Balkanlıoğlu ile yaptıkları görüşmede; Sakarya’nın doğası, insanı ve iklimi ile coğrafi konumu bakımından memnun kaldıklarını ifade ederken, yatırıma çok uygun bir şehir olan Sakarya’nın İstanbul’a yakınlığının da önem arz ettiğini ifade etti.

Sakarya’nın, gezmeye ve görmeye değer Türkiye’nin en güzel şehirlerinden bir tanesi olduğunu, Sapanca’nın da ülkenin en güzel ilçelerinden biri olduğunu ifade eden Vali İrfan Balkanlıoğlu, “İlimizin her alanda kalkınması için her yerde tanıtım yapıyoruz. Bugün de Suudi Arabistan’ın en büyük yatırım şirketlerinden birisi olan Al Ajaji Group sahibi Sayın Ahmad Abdullah Alajaji ve CEO Sayın Eser Serbest ile hem ilimizi hem de Sapanca’mızı gezdik, yatırım alanları hakkında kendilerini bilgilendirdik. İlimizi ve ilçemizi çok beğendiler, tanıtımımızdan memnun kaldılar ve burada yatırım yapmayı istediklerini söylediler. Kendilerine ilimizin sadece turizm alanında değil, doğa, yayla, termal ve spor turizmi açıcından da zengin bir konuma sahip olduğunu anlattık. Sakarya’mızın da, Sapanca ile birlikte tüm ilçelerimizin de büyük yatırımcılara kapısı her zaman açıktır” dedi. Misafirleriyle uzun süren bir görüşmede gerçekleştiren Vali Balkanlıoğlu, yerli veya yabancı tüm yatırımcılara ilimizi tanıtmak için turizm elçisi olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç