Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,17:04:54
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3797 0,19
EURO
35,0517 0,04
ALTIN
2.326,20 0,25
BİTCOİN
$70.357 0,73
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
06 Şubat 2015 - 18:03
06 Şubat 2015 - 18:032 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

HENDEK BOĞAZSPOR’DA DEĞİŞİM RÜZGARI

Birinci Amatör Küme temsilcilerinden Hendek Boğazspor’da değişim rüzgarı yaşandı.

HENDEK BOĞAZSPOR’DA DEĞİŞİM RÜZGARI
MARMARA GÖZ


Boğazspor Kulübü, teknik direktör Erkan Güleryüz ile “anlaşmalı” olarak sözleşmeyi feshederken, Güleryüz’ün yerine Arslan Taşkın getirildi. Hendek Boğazpor ayrıca, Kırkpınar Kalecisi Rıdvan ile de anlaşma imzaladı. 

Boğazspor eski teknik direktörlerinden Arslan Taşkın ile kaleci Rıdvan’ın göreve başladığı, yarınki maçta görev alacakları kaydedildi.

“ANLAŞMALI” AYRILIK

Öte yandan 1.Amatör Küme Temsilcilerinden Hendek Boğazspor Antrenörü Erkan Güleryüz , Kulüp yönetimi ile karşılıklı anlaşarak görevi bıraktığını açıkladı.

1.Amatör küme liginin 3.haftası göreve gelerek başarılı bir performans sergilemesinin ardından görev yaptığı süre içerisinde sadece bir mağlubiyet alan Hendek Boğazspor Antrenörü Erkan Güleryüz yaptığı açıklamada “ Kulüp yöneticilerimiz ile bir araya gelerek yaptığımız görüşmeler sonucu özel nedenlerden dolayı başarılı bir şekilde yoluna devam eden takıma zarar vermek istemediğimi belirterek görevimi bırakmak istediğimi ifade ettim. Yönetim Kurulu üyelerimiz de anlayışla karşılayarak karşılıklı sözleşmemizi fesh ettik. Bundan sonra Boğazspor’un aynı kararlılıkla hedefine doğru gideceğine inanıyor ve başarılar diliyorum. Bizlere bugüne kadar desteklerini esirgemeyen Kulüp Başkanı Şenol Taşkın ve Yönetim Kurulumuza teşekkür ederim” dedi

 Hendek Boğazspor Kulübü Yönetim Kurulu da yaptığı açıklamada “Antrenörümüz  Erkan Güleryüz ile karşılıklı anlaşarak, sözleşmesini feshetmiş bulunmaktayız. Kulübümüze yapmış olduğu katkılardan dolayı kendisine teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz” ifadelerini kullandı.

(Haber Hülya Sürücü)

 

 

 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç