SBB 18 mart 2024
19 Mart 2024|Salı,07:41:34
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.03.2024
DOLAR
32,3340 0,17
EURO
35,1889 0,02
ALTIN
2.247,42 0,17
BİTCOİN
$65.389 4,22
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
22 Ocak 2018 - 13:55
22 Ocak 2018 - 13:552 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Kuzeyin dev projesi tamamlanıyor

Kocaali Sosyal Tesisleri’nde incelemelerde bulunan Başkan Toçoğlu, “20 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ettiğimiz sosyal tesisler hızla tamamlanıyor. Binamızda sona yaklaştık. Peyzaj çalışmalarımız ise yüzde 70 seviylerinde. Tesisimiz; yaz sezonunda sadece ilçemizin değil, bölgede yaşayan vatandaşlarımızın yeni adresi olacak” dedi. Ahmet Acar ise yeni yatırım için Başkan Toçoğlu’na teşekkür etti.

Kuzeyin dev projesi tamamlanıyor
Yön Bul Akademi


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kocaali’de inşa çalışmalarının devam ettiği sosyal tesisleri yerinde inceledi. Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Kardan ve Ali Oktar ile daire başkanlarının eşlik ettiği ziyarette Başkan Toçoğlu, görevlilerden bilgiler aldı, kolaylıklar diledi. Projenin hızla tamamlandığını ifade eden Başkan Toçoğlu, yeni sezonda tesisin hizmette olacağını müjdeledi.

Sona gelindi

Projenin Kocaali’nin sosyal dokusuna büyük bir kazanım olacağını kaydederek konuşmalarına başlayan Başkan Zeki Toçoğlu, projenin detaylarını paylaştı. Toçoğlu, “Kocaali Caferiye Mahallesi’nde 20 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ettiğimiz sosyal tesisler hızla tamamlanıyor. Binamızda sona yaklaştık. Peyzaj çalışmalarımız ise yüzde 70 seviylerinde. Çocuk oyun grupları ve havuzları ile su oyun parkımızın da montajı tamamlandı. İnşallah yaz aylarında sadece ilçemize değil, tüm bölgeye hizmet sunacak. Hayırlı olsun” dedi.

Turizmde gelişim yaşanacak

Başkan Toçoğlu, “Projemizi yaz sezonunda vatandaşlarımızın kullanımına sunacağımızı ifade etmiştik. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kuzey bölgemizin en uç noktası olan Kocaali, doğal güzellikleri ile harika bir güzelliğe sahip. Yeşilin ve mavinin buluştuğu Kocaali’ye inşallah bizde bu sosyal tesisi hediye edeceğiz. Kocaali Sosyal Tesisleri ile ilçemizin turizm göstergelerini daha üst noktalara taşıyacağız.”

Toçoğlu’na hizmet teşekkürü

Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, “Kocaali Belediyesi olarak Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na çok teşekkür ediyoruz. Bu proje sadece ilçemize değil, tüm bölgeye hitap edecek. İlçemiz için çok önemli bir yatırım. Bu tesisle birlikte turizm göstergelerimiz yükselecek. Sadece yaz döneminde değil, her zaman hemşerilerimize hizmet sunacak. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç