Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
28 Mart 2024|Perşembe,17:45:00
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.03.2024
DOLAR
32,3161 0,20
EURO
35,1202 0,00
ALTIN
2.292,31 0,65
BİTCOİN
$71.328 1,71
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
23 Ocak 2018 - 14:19
23 Ocak 2018 - 14:192 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Tüm şikayetler anlık takip edilecek

Ulaşımda yeni bir çalışmanın daha hayata geçirileceğini açıklayan Başkan Toçoğlu, “Trafik ve Toplu Taşıma Merkezi’ni hizmete alıyoruz. Vatandaşlarımız telefon, mail, whatssapp iletişim araçlarını kullanarak bizlere taleplerini iletebilecekler. Bu sayede şehrimizin dört bir yanında ulaşımı anlık olarak takip edip, sorunlara müdahalelerde bulunacağız” dedi.

Tüm şikayetler anlık takip edilecek
Yön Bul Akademi


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ulaşımda yeni bir çalışmanın daha hayata geçirileceğini sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı. Trafik ve Toplu Taşıma Merkezi’ni hizmete aldıklarını ifade eden Başkan Toçoğlu, şehrin dört bir yanında ulaşımı anlık olarak takip edip, sorunlara müdahalelerde bulunacaklarını söyledi.

Sistemler araçlara kuruluyor

Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın ulaşımla ilgili şikayet ve taleplerini daha hızlı değerlendirip güçlü bir iletişim sağlamak adına yeni bir yapı kuruyoruz. Trafik ve Toplu Taşıma Merkezi’ni hizmete alıyoruz. Tüm toplu taşıma araçlarında kamera ve araç takip sistemi yönetmelikte zorunlu olduğu için tüm bu sistemler araçlara kuruluyor.”

Talepler anında iletilecek

“Bu sistem kapsamında vatandaşlarımızın araç içerisinde, yolculuk yaparken anlık talep ve şikayetlerini bu merkezde değerlendireceğiz. Vatandaşlarımız telefon, mail, whatssapp iletişim araçlarını kullanarak bizlere taleplerini iletebilecekler. Bu sayede şehrimizin dört bir yanında ulaşımı anlık olarak takip edip, sorunlara müdahalelerde bulunacağız. Daha huzurlu, konforlu bir ulaşım tesis etmek adına çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdüreceğiz.”

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç