Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,00:27:18
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3752 0,18
EURO
35,0151 0,14
ALTIN
2.321,99 0,07
BİTCOİN
$70.855 2,39
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
24 Ocak 2018 - 10:20
24 Ocak 2018 - 10:203 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Bakkalların sorunlarını Milletvekillerine iletildi

AK Parti Sakarya Milletvekillerinin, Sakarya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odasını ziyaretinde bakkal esnaflarının yaşadığı sorunlar ve talepler iletildi.

Bakkalların sorunlarını Milletvekillerine iletildi
MARMARA GÖZ


AK Parti Genel Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu ile AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Sakarya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akdardağan’a güven tazeleyerek yeniden başkan seçilmesi dolayısıyla hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirdiler.

Milletvekilleri Üstün ve Uncuoğlu ile AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak ve yönetiminin Başkan Akdardağan’a yaptığı ziyaretlerde esnafların sorunları, ekonomik beklentiler ve yeni düzenlemeler hakkında fikir alış verişi yapıldı. Milletvekilleri Üstün ve Uncuoğlu,  Başkan Akdardağan’ı yeniden seçilmesi dolayısıyla tebrik ederek, tüm bakkal esnaflarına hayırlı kazançlar temennisinde bulundular.

Her iki ziyarette esnafın yaşadığı sorunlar dile getiren Başkan Akdardağan bakkal esnafının sorunlarını milletvekillerine ileterek, “Esnafımızın taleplerine her zaman duyarlı yaklaşan hükümetimize ve milletvekillerimize teşekkür ediyoruz. Son zamanlarda esnafımız vergilerden yana büyük sıkıntı yaşıyor. Kira, stopaj ve faiz yükünün yanı sıra kredilere ulaşım konusunda zorluk çekiyoruz. Organize Sanayi Bölgelerinde faaliyet gösteren sanayicimiz ile 5 metrekarelik dükkan işleten esnafımız neredeyse aynı vergileri ödüyor. Geçimini zorla temin eden esnafımızın öncelikli isteği budur. Kredilere ulaşım konusunda ivedilikle kolaylık sağlanmalıdır.” dedi.

Akdardağan, “ Zincir marketlerin hızla artması ve her sokak arasında dahi açılması esnafımızı yok ediyor. Zincir marketlere acilen sınırlama getirilerek yeni şubelerinin açılmasına izin verilmemelidir. Kaçakçılık konusunda yaptırımlar ağırlaştırılmalı. Her adım başı açılan tütün satış yerlerine sınırlama getirilmeli. Perakende yasasında iyileştirmeler yapılmasını da bekliyoruz. Esnafımızın korunarak desteklenmesi ise en büyük beklentimizdir.” diye konuştu.

Milletvekillerine iletilen sorun ve taleplerin takipçisi olacaklarını söyleyen Başkan Akdardağan, “Siyasiler, yerel yöneticilerimiz, STK’lar, kamu kurumları ve biz esnaflar şehrimizde örnek bir uyumla çalışıyoruz. Esnafımızı temsil noktasında yeri geliyor Ankara’da, yeri geldiğinde değişik platformlarda ortak çalışmalar yapıyoruz. Sorunlarımızın çözümü için uyumlu çalışmaya ve sorunlarımızın takipçisi olamaya devam edeceğiz.” dedi.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç