19 Nisan 2024|Cuma,22:31:25
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.04.2024
DOLAR
32,5780 0,32
EURO
34,7940 0,18
ALTIN
2.508,75 0,98
BİTCOİN
$64.277 1,44
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
24 Ocak 2018 - 13:34
24 Ocak 2018 - 13:342 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Genç golcü Sakaryaspor yolunda

Çaykur Rizespor'lu Ozan Papaker kendi isteği ile yarım sezonluk başka takıma kiralık gitmek istediğini bu doğrultuda kulüp Başkanı Hasan Kemal Yardımcı'yı arayarak izin istediğini söyledi.

Genç golcü Sakaryaspor yolunda
Yön Bul Akademi


Teknik Direktör Engin Korukır’ın ısrarla istediği Ozan Papaker bugün ilimize gelerek yönetimle görüşme yapacak. Ozan Papaker’in yapılacak görüşmenin ardından Sakaryaspor’a imza atması bekleniyor.

Genç futbolcu kulüp tesislerinde yaptığı basın açıklamasında, Çaykur Rizespor'a daha güçlü dönme adına böyle bir karar aldığını ifade ederek şu açıklamalarda bulundu.

Ozan Papaker “Başkanıma danıştım, daha güçlü gelebilme adına böyle bir karar aldım. Yarım sezonluk kiralık olarak gitmek istiyorum. Kendimi geliştirerek çok daha güçlü bir şekilde memleketimin takımına dönmek istiyorum. Ben bu şehrin, sokaklarına büyüdüm. Bana büyük destek verdiler, bu takıma hala Rizeli oyuncular var ve onlara destek olsunlar. Bende gittiğim takıma 53 numaralı formayı giyeceğim, bana da destek olsunlar. Son haftalarda yükselen bir performansım oldu, hocama çok teşekkür ediyorum, hocamla ilgili bir sorunum yok. Kısa vadede düşünüldüğünde Çaykur Rizespor forması altında sezon sonunda şampiyonluk sevinci yaşamak bana çok şey katar ama bir yerde 17 maç 90 dakika oynayacağım bu garanti gibi bir şey. Bu benim bu yaşta ki gelişimim adına çok iyi olacak. Yaşım 25 olsa ben kalmak isterdim, ben daha iyi yerleri hedeflediğim için böyle bir tercihte bulundum, oynamak istiyorum. Devre arası transferinde Vedat abi çok iyi bir transfer. Vedat abinin büyük katkısı olacak, kimseye kırgınlığım yok, sadece Rizespor'a daha güçlü gelebilme adına kısa bir ayrılık kararı aldım” dedi.

Yenihaber
 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç