Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
28 Mart 2024|Perşembe,16:21:02
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.03.2024
DOLAR
32,3202 0,22
EURO
35,1203 0,00
ALTIN
2.302,42 1,09
BİTCOİN
$70.587 1,04
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
25 Ocak 2018 - 18:00
25 Ocak 2018 - 18:003 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Suriyeli kadına cinsel saldırı ve darp iddiası

Sakarya’nın Erenler ilçesinde kiracısı olan Suriyeli kadını darp edip cinsel saldırıda bulunduğu ileri sürülen ev sahibi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Suriyeli kadına cinsel saldırı ve darp iddiası
Toprak Turizm


Olay, Erenler ilçesi Küpçüler Mahallesi Yaprak Sokak üzerinde meydana geldi. İddialara göre gece saatlerinde eşi işte bulunan Neval K.H. isimli Suriyeli kadının evine gece saatlerinde ev sahibi N.S. geldi. İkametin camını kırarak içeri giren ev sahibi Suriyeli kadını darp ederek cinsel saldırıda bulundu.

Ev sahibinin saldırısına uğrayan Suriyeli N.K.H, kendisine tecavüz etmeye kalkan ev sahibi N.S.’yi mutfaktan aldığı bıçakla uzaklaştırdı. Olay sonrası Suriyeli kadın Dumlupınar Karakoluna giderek şikayetçi oldu.

“Ev sahibim sosyal medya hesabından bana aşk mesajları attı”

Suriyeli kadın Neval K.H., polis merkezinde verdiği ifadede, “Ben yaklaşık iki seneden beri belirttiğim adreste eşim ve üç çocuğumla birlikte kiracı olarak oturuyorum. Eşim ise kağıt toplayarak geçimizi sağlar. Ev sahibi N.S., ise ailesiyle birlikte evimin sol tarafındaki evde ikamet eder. Eşim 19 Ocak 2018 saat 20.00 sıralarında kağıt toplamak için evden çıktı, ben de ikametin kapısını kilitledim ve üç çocuğumla evde kaldım. Saat 23.00 sıralarında eşim daha işten gelmemişti. Evimin kapısına vurulduğunu duydum ve kapının yanına gittim. Ancak kapıyı açmadım. Kapının dış kısmandan ev sahibi N.S., bana ‘Kapıyı aç’ şeklinde bağırdığını duydum. Ancak yine kapıyı açmadım. Yaklaşık 3-5 dakika sonra telefonla konuşurken salonun camı bir anda kırıldı ve kırılan camdan ev sahibi N.S. içeri girmeye çalıştı. Ancak elinden tuttum ve girmek istediği pencereden dışarı itmeye çalıştım. Bu sırada N.S., isimli şahıs bana bir şeyler söylüyordu. Daha sonra sağ kaşımın üstüne yumruk attı ve bende yere düştüm. Ben yere düşünce N.S., pencereden içeri girdi. Yine ayağa kalktım bu seferde dudağıma yumruk attı. Daha sonra N.S.’nin ellerinden tuttum kendimi savunmaya çalıştım. Engelleyemedim, 4 sefer beni dudaklarımdan öptü. Can havli ile onu ittim ve hemen evin mutfağına koştum. Mutfaktan küçük bir bıçak aldım ve ona yönelttim. Git diye bağırdım oda girdiği pencereden dışarı çıktı ve kaçtı. Kontörüm olmadığı için eşimi ve polisi arayamadım. Eşim olay sonrası 00.30 sıralarında gelince durumu anlattım. Hemen polis merkezine gittik. Ev sahibim sosyal medya hesabından bana aşk mesajları attı, iki defa telefon numaramı istedi. Ben evin penceresini açtığımda hemen bana bakıyordu. Ev sahibimden şikayetçiyim” dedi.

Alınan ifade sonrasında Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ev sahibi N.S.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Mahkemeye çıkarılan şüpheli ev sahibi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç