Yusuf Alemdar -  adapazarı belediyesi - 23 Nisan 2024
SATSO -  ERENLER BELED - ak parti - serdivan-beld - 23 nisan 2024
23 Nisan 2024|Salı,23:08:33
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 23.04.2024
DOLAR
32,5401 0,08
EURO
34,8728 0,60
ALTIN
2.431,19 0,07
BİTCOİN
$66.450 0,03
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
26 Ocak 2018 - 09:15
26 Ocak 2018 - 09:152 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Kartepe’de kar kalınlığı 1 metreyi geçti

Marmara Bölgesi’nin önemli tatil merkezlerinden Kartepe’de kar kalınlığı 1 metreye ulaştı. Kar yağışının da yoğun şekilde devam ettiği Kartepe’de karne tatilini fırsat bilen tatilciler kızak pistlerini tıka basa doldurdu. Günübirlik tatilcilerin yoğun olarak tercih ettiği kızak pistleri özellikle karne heyecanını yaşayan minik öğrencilerin eğlence alanı oldu.

Kartepe’de kar kalınlığı 1 metreyi geçti
Toprak Turizm


Ailesiyle birlikte Sakarya’dan Kartepe’ye gelen Sakarya Üniversitesi Araştırma Görevlisi Hüseyin Eski, “Çocuklarımız ve yeğenlerimiz geldi Çanakkale’den. Onarlarla beraber güzel bir kar eğlencesi Kartepe’de yaşıyoruz. Kartepe, her kış geldiğimiz bir yer. Güzel kayak imkanları var. Çocuklar çok eğleniyor. Özellikle merkeze çok kısa süreli karlar yağıyor. Ondan dolayı çocuklar bu bölgelere gelip çok güzel eğlenebiliyor” dedi.

Karne tatili sonrasında ailesi ile geldiği Kartepe’de çok eğlendiğini belirten 7 yaşındaki Nehir Şeker, “Kağıthane’den geliyorum. Annem, babam, ben, abimle geldim. Eğleniyorum abimle kayıyorum. Buraya geliyorum. Karda eğlenmek güzel ama birazda korkutucu. Ellerimi bırakıyorum sanki havada uçuyorum gibi oluyor. Şuralardan kayıyorum. Tatil hiç bitmesin istiyorum” diye konuştu.

Torunları ile birlikte kar üzerinde eğlenmenin tadını çıkardıklarını ifade eden Cafer Avcı da, “İstanbul’dan geliyorum. Torunların burada ikamet ediyorlar. Buraya ilk defa geliyorum. Çok güzel harika bir yer. Kayak yapıyoruz torunlarımla. Karların içerisinde yuvarlanıyoruz” şeklinde konuştu.

Son olarak tatilcilere en iyi şekilde hizmet vermek için çalıştıklarını belirten bir işletme çalışanı Hasan Çakmak ise, “Yaklaşık 25 gündür çok güzel bir beyaz örtünün heyecanını yaşıyoruz. Bu güzellikleri yaşamaya herkesi Kartepe’ye davet ediyorum. Karne tatiliyle birlikte ciddi bir yoğunluğa girdik. Herkes, çocuğunun aldığı karnenein heyecanını burda bizimle yaşıyor” ifadelerini kullandı.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç