Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
28 Mart 2024|Perşembe,18:08:41
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.03.2024
DOLAR
32,3247 0,23
EURO
35,0989 0,06
ALTIN
2.300,02 0,99
BİTCOİN
$71.326 2,00
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
26 Ocak 2018 - 12:48
26 Ocak 2018 - 12:483 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Kaymakam'dan Akyazı Haber'e veda ziyareti

Uşak İl Özel İdaresi'ne atanan Akyazı Kaymakamı Ömer Kalaylı, Akyazı Haber'e veda ziyaretinde bulundu.

Kaymakam'dan Akyazı Haber'e veda ziyareti
Toprak Turizm


Uşak İl Özel İdaresi'ne atanan Kaymakam Kalaylı, veda ziyaretlerine devam ediyor. Ömer Kalaylı, Akyazı Haber Ofisi'ni ziyaret ederek vedalaştı.

Ziyarette Akyazı Haber ekibi tam kadro bulundu. Akyazı Haber İmtiyaz sahibi İhlas Haber Ajansı Akyazı Temsilcisi Ali Yıldırım, Anadolu Ajansı Akyazı Temsilcisi Abdulkerim Çalışkan ile Nuri Kuru, Sezai Yolcuoğlu, Ömer Uğur, Yücel Yarımbaş, Bilal Yıldırım, Mert Yılmaz, Muhsin Sezgin, Talha Gündüz ziyarette Kaymakam ile vedalaştı. 

Kalaylı, Akyazı’da basın faaliyetlerinin kamuya çok yararlı olduğunu belirterek, görev yaptığı süre içerisinde yaptıkları çalışmalardan dolayı Akyazı Haber'e teşekkür etti. 

Kalaylı; "Gönül isterdi ki daha uzun bir süre Akyazı ‘da görev yapalım. Takdir edersiniz ki devlet memurları her an her yerde ve koşulda hizmete hazır olmalıdır. Bizlere de bu görev uygun görülmüş bu sebepten 13 ay gibi bir süre hizmet ettiğimiz Akyazı ilçesinden ayrılarak Uşak İli Vali Yardımcılığı Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine başlayacağız. Görev yaptığım süre içerisinde Akyazılılara hizmet etmekten son dere mutlu oldum. Akyazı göç alan bir ilçe olmasından dolayı sürekli gelişim halinde. 13 ay gibi kısa bir sürede son derece adapte olarak kurumlarımızla birlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürdük. Bundan sonra gelen kaymakamımızın da güzel hizmetler edeceğine inanıyorum. Ben sizlere de görevlerinizde başarılar dilerim. “ dedi. 

Ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Akyazı Haber İmtiyaz sahibi Ali Yıldırım ise, Kalaylı'ya Akyazı’da yıllardır çözülemeyen sorunlara el attığını kaydederek; "13 aydır Akyazı’da gerek kurumlarla gerekse vatandaşlarla iletişim ve koordineli olarak çalıştınız, Halk günleri toplantılar düzenleyip, problemler hakkında bütün kurumlarla istişare yaptınız. Akyazı’da yıllardır çözülemeyen sorunlara el attığınız. Gerek sosyal medya gerekse haber sitemizde hakkınızda olumsuz yoruma rastlamadık. Bizde Akyazılılar adına size teşekkür ederiz. Yeni görev yerinizde başarılar dileriz “ dedi.  
Bir süre sohbetin ardından Akyazı Haber personeli ile tek tek tokalaşan ve helallik isteyen Ömer Kalaylı ofisten ayrıldı.

Kalaylı’nın Cumartesi günü ilçeden ayrılarak Pazartesi günü yeni görevine başlayacağı öğrenildi.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç