Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,04:26:06
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3706 0,16
EURO
35,0234 0,12
ALTIN
2.325,30 0,21
BİTCOİN
$70.873 1,89
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
04 Şubat 2018 - 13:55
04 Şubat 2018 - 13:553 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Başkan Alemdar Beşköprü'de esnaflara misafir oldu

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ve AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken meclis üyeleriyle birlikte Beşköprü Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi, bölgedeki esnaflara misafir oldu.

Başkan Alemdar Beşköprü'de esnaflara misafir oldu
MARMARA GÖZ


Serdivan Beşköprü Park’ta düzenlenen programda konuşan Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, yapılan çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendirirken kendisine yöneltilen sorulara da cevap verdi. Konuşmasında karşılıklı fikir alışverişlerinin önemine değinen Başkan Alemdar, Serdivan’da hayata geçirilen her projenin temelinde bu buluşmaların ve birlikteliğin yer aldığını söyledi.

Justininanus Köprüsü’nün UNESCO-Dünya Miras Listesi’ne girmesi ile ilgili vatandaşlardan gelen soruları da cevaplayan ve restorasyon projesi ile ilgili mahalle sakinlerini bilgilendiren Başkan Yusuf Alemdar, Ayasofya ile aynı dönemde inşa edilen köprünün UNESCO-Dünya Miras Listesi’ne girmesi yolunda ilk adımın atıldığını belirterek, “1500 yıldır tarihimize tanıklık eden Justinianus Köprüsü’nün Dünya Miras Listesi’ne alınması için girişimde bulunduk. Bu yolda ilk adım Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen restorasyon ihalesiydi. Serdivan Belediyesi’nin de köprü aydınlatma projesi, restorasyon projesine dahil edilerek restorasyonun kapsamı genişletildi. İnşallah Dünya Miras Listesi’ne kabul edildikten sonra Justinianus Köprümüz hak ettiği değeri görecek ve dünyanın dört bir yanından insanlar bu kadim eseri görmek için buraya gelecek” dedi.

AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken de, AK Parti olarak millete hizmeti Hakka hizmet olarak gördüklerini ifade ederek, “Biz hemşehrilerimizin her zaman en iyiye, en güzele layık olduklarını düşünüyoruz. Belediye Başkanımızla birlikte mahallelerimize yaptığımız ziyaretlerde; vatandaşlarımızın gösterdikleri teveccüh, güler yüz ve samimiyet bizler için en büyük ödül. Bugün bizlerle birlikte olduğunuz ve fikirlerinizle katkıda bulunduğunuz için hepinize teşekkür ediyoruz. Belediye Başkanımızın da her zaman ifade ettiği gibi; Serdivan’da yapılan her yatırımın, hayata geçirilen her projenin altında bu birliktelik yatıyor. Sadece Serdivan’da değil memleketimizin her köşesinde bu birlikteliği tesis ettiğimiz sürece milletimizin bileğini içeride ve dışarıda kimse bükemez” diye konuştu.

Serdivan Beşköprü Park’taki program sonrası ikili bölge esnafını da dükkanlarında ziyaret ederek çalışanlarla ve vatandaşlarla sohbet etti.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç