Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
28 Mart 2024|Perşembe,23:42:08
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.03.2024
DOLAR
32,3100 0,18
EURO
35,0694 0,15
ALTIN
2.307,52 1,32
BİTCOİN
$70.719 2,50
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
07 Şubat 2018 - 10:12
07 Şubat 2018 - 10:122 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Mobilya imalatçıları Kaynarca'da toplanıyor

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Sakarya Mobilya İmalatçıları Küçük Sanayi Yapı Kooperatifi (SAMİKOP) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Sunman ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Mobilya imalatçıları Kaynarca'da toplanıyor
Toprak Turizm


SAMİKOP yönetiminin ve üyelerinin arzusu üzerine Kaynarca’da Mobilya Sanayi Sitesi kurmaya karar verdiklerini belirten SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, 241 dönüm alan üzerine kurulacak sitede 200‘ün üzerinde işyeri inşa etmeyi planladıklarını söyledi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ise, Sakarya'nın mobilyacılık alanında bu tarz bir siteye ihtiyacı olduğunu ifade ederek, Kaynarca’da kurulacak olan Mobilya Sanayi Sitesi’nin ilin marka değerini yükseltecek bir girişim olduğunu belirtti. 

Başkan Kösemusul, “SAMİKOP yönetiminin ve üyelerinin arzusu üzerine Kaynarca’da Mobilya Sanayi Sitesi kurmaya karar verdik. 241 dönüm alan üzerine kurulacak sitede 200‘ün üzerinde işyeri inşa etmeyi planlıyoruz. Kayseri, İnegöl, Kocaeli ve İstanbul’dan mobilya imalatçılarını bir araya toplayacağız. Yine Kaynarca’da inşa edilen Mobilya İhtisas OSB’nin tamamlanması ile Sanayi Sitesi, Orta ve Batı Karadeniz’in mobilya imalat merkezi olmasına katkı sağlayacak” dedi.

Kaynarca’da kurulması planlanan Mobilya Sanayi Sitesi hakkında konuşan Başkan Toçoğlu ise, “Kaynarca’da kurulacak olan Mobilya Sanayi Sitesi’nin ilimizin marka değerini yükseltecek bir girişim olduğu kanaatindeyim. Sakarya’nın mobilyacılık alanında bu tarz bir siteye ihtiyacı vardı. Şehrimizin de mobilya sektöründe meydana gelen rekabet ve küreselleşmeyi yakından takip ediyor olması gerekir. İnanıyorum ki Kaynarca Mobilya Sanayi Sitesi tamamlandığında sektöre öncülük edecek bir noktaya hızla yükselecek. Kaynarca’da gerçekleştirilmesi planlanan hem şehrimizin hem de bulunduğu bölgenin gelişimine katkı sağlayacak olan Mobilya Sanayi Sitesi’nin şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç