Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,04:08:45
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3909 0,23
EURO
35,0223 0,12
ALTIN
2.325,70 0,23
BİTCOİN
$70.704 1,49
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
21 Şubat 2018 - 07:38
21 Şubat 2018 - 07:383 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Dedektör Modellerinin Online Mağazası Dehadedektor.com.tr

Dedektör Modellerinin Online Mağazası Dehadedektor.com.tr
Toprak Turizm


Arazide değerli madenleri görüntülemek isteyen kişilerin işini kolaylaştıran dedektörler, yer altında elektromanyetik dalgalar yayarak altın, gümüş gibi madenlerin enerjisini tespit edebilmektedir. Define dedektörlerinin bazı modelleri, madenin türüne göre de programlanabilmekte, böylece doğrudan hedefe ulaşmayı kolaylaştırmaktadır. yer altındaki hedefin türüne ve arama yapılacak zemine göre farklılık göstermektedir. Örnek vermek gerekirse; madeni paraları bulabilmek için yüzeyden en fazla 50 cm derine kadar tarama yapan dedektörler oldukça kullanışlıdır. Define aramada profesyonel bir amacı olan kişiler ise 3 metre gibi bir derinlikte tarama yapabilen dedektörler ile değerli madenleri tespit edebilmektedir. Profesyonel kullanımlı define dedektörlerinin bazı modellerinde, aranan madeni hafızaya kaydetme, zemin derinliğine göre ayarlama gibi özellikler de bulunabilmektedir.

Define dedektörü tercihi yaparken birçok marka ile karşılaşan kullanıcılar için kolaylıklar sunan Deha Dedektör’ün web sitesi sayesinde hızlı ve kolay alışveriş yapılabilmektedir. Dehadedektor.com.tr web sitesinde “Define Dedektörleri” kategori başlığı altında belli bir markaya ait ürünler görüntülenerek, ürün görsellerine tıklandığında cihazın teknik özellikleri, fonksiyonları, tarama derinliği ve mesafesi, garanti süresi gibi bilgilere de ulaşılabilmektedir.

Deha Dedektör’de dedektörlerin yanı sıra define dedektörleri ve alan tarama cihazlarına göre daha geniş kapsamlı bir tarama yapabilen, değerli maden tespitinin yanında, toprak cinsine göre arama yapabilen, yer altındaki boşlukları bulabilen ve detaylı bir derinlik ölçümü yapabilen yer altı görüntüleme cihazları da yer almaktadır. Deha Dedektör’de , Gpr, Okm, KS Analysis, Mala Ramac, Proton, Drs, Emfad, Geo Examiner gibi marka seçenekleri ile yer altı görüntüleme cihazları da bulabilirsiniz.

Banka havalesi veya online kredi kartı ile peşin ya da taksitli olarak alışveriş yapılabilen Deha Dedektör’de bayiler listesini görüntüleyerek, size en yakın Deha Dedektör bayisinin adresine de ulaşabilir, böylece alışverişiniz şubeden de yapabilirsiniz. Dilerseniz sitedeki, sponsorlu ve özel indirimli ürünler arasından seçim yapabilirsiniz.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç