19 Mart 2024|Salı,12:50:44
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.03.2024
DOLAR
32,3392 0,18
EURO
35,0836 0,28
ALTIN
2.238,66 0,22
BİTCOİN
$63.750 6,29
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
22 Şubat 2018 - 14:00
22 Şubat 2018 - 14:002 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Vali Balkanlıoğlu’ndan okullara ziyaret

Vali İrfan Balkanlıoğlu, Adapazarı İlçesinde bulunan Cevat Ayhan Fen Lisesi ile Özel Şahin Okullarını ziyaret ederek, öğretmen ve öğlencilerle bir araya geldi.

Vali Balkanlıoğlu’ndan okullara ziyaret
Toprak Turizm


İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Cevherli’nin de eşlik ettiği ziyaretlerde ilk olarak Korucuk Mahallesinde bulunan Cevat Ayhan Fen Lisesinde öğretmen ve öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Vali Balkanlıoğlu, okul bahçesinde öğrencilere hitaben bir de konuşma yaptı.

Ülkemizin yarınlara çok daha güvenle bakması için, okuyan, kendisini geliştiren ve her şeyin en iyisini yapmaya çalışan bireyler olmaları gerektiğini belirten Vali Balkanlıoğlu, bu konuda en büyük yardımcılarımızın kıymetli öğretmenlerimiz olduğunu ifade etti.

Okul müdüründen faaliyetler hakkında bilgiler alan ve sınıfları gezerek öğrencilere başarılar temennisinde bulunan Vali Balkanlıoğlu, okulun konferans salonunda idareci ve öğretmenlerle de bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi.

Daha sonra Özel Şahin Okullarına geçen Vali Balkanlıoğlu, burada da idareci ve öğrenciler tarafından karşılandı. Ardından idareci ve öğretmenlerle birlikte öğrencilerin seslendirdiği Çanakkale Türküsünü dinleyen Vali Balkanlıoğlu, sınıfları gezerek bir süre derslere de katıldı. Öğrencilerle birlikte okuldaki Hayvanat Bahçesini gezen ve etkinlik salonunda okçuluk eğitimi alan öğrencilerin isteklerini kırmayarak ok atan Vali Balkanlıoğlu, çocuklarımıza kaliteli eğitimin yanı sıra, doğa ve hayvan sevgisini de aşılayan okul yönetimi ile eğitmenleri tebrik etti.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç