19 Nisan 2024|Cuma,23:08:34
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.04.2024
DOLAR
32,5770 0,32
EURO
34,8008 0,20
ALTIN
2.502,14 0,71
BİTCOİN
$64.264 1,54
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
25 Şubat 2018 - 18:53
25 Şubat 2018 - 18:532 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

AK Kadınlar’dan 5 ton fındığı Mehmetçiğe teslim etti

AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanlığı, Afrin’de terör odaklarına yönelik operasyon yapan Mehmetçik için anlamlı bir çalışma gerçekleştirdi. Operasyona katılan askerlere gönderilmek üzere ilçe ilçe gezerek 5 ton fındık toplayan kadınlar, bu fındıkları paketleterek kavrulmuş halde Hatay’a götürdü.

AK Kadınlar’dan 5 ton fındığı Mehmetçiğe teslim etti
Yön Bul Akademi


Afrin operasyonuna destek olmak için ilçelerden fındık toplayan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı, topladıkları 5 ton fındığı 100 gramlık kavrulmuş halde paketletti. Her paketin içerisinde Sakaryalı gençlerin Mehmetçiğe yazdığı moral dolu notları ekleyen AK Kadınlar, kolileri elleri ile kamyona taşıdı.

Sakarya’dan yola çıkan 5 ton paketlenmiş fındık Hatay’a giderek Ahmet Tor Kışlası’na, oradan da göre yapan Mehmetçiğe teslim edildi. AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyetle birlikte Hatay’a gitti. Kırıkhan, Hassa ve Reyhanlı ilçelerinde çeşitli ziyaretlerde bulunan Başkan Hatipoğlu ve ekibi evlerine düşen füze sonrasında hayatını kaybeden 17 yaşındaki Fatma Avlar’ın evini ziyaret ederek acılarını paylaştı. Son olarak sınır bölgesine giderek operasyona moral desteği veren AK Kadınlar Hatay Valisi Erdal Ata ile de görüştü.

Moral motivasyon yüksek

Başlattıkları çalışmada beklediklerinden çok fazla fındık topladıklarını ifade eden Başkan Hatipoğlu, "Gençlerimizin Mehmetçiğimiz için verdiği tepkiler bizi çok mutlu etti. Çok güzel bir çalışma oldu. Bölgede yaptığımız ziyaretlerde de birliğimizin ne kadar kuvvetli olduğunu bir kez daha gördük. Mehmetçiğimizin moral ve motivasyonunun ne kadar yüksek olduğunu gördük. Çok mutluyuz” dedi.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç