18 Nisan 2024|Perşembe,06:18:06
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 18.04.2024
DOLAR
32,4737 0,08
EURO
34,7624 0,12
ALTIN
2.473,47 0,45
BİTCOİN
$62.024 2,99
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
02 Mart 2018 - 14:26
02 Mart 2018 - 14:263 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Akyazı'da binler Mehmetçik için buluştu

Akyazı Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Afrin’de savaşan Mehmetçik için dua ve destek mitingi düzenledi.

Akyazı'da binler Mehmetçik için buluştu
Yön Bul Akademi


Akyazı’da faaliyet gösteren tüm sivil toplum kuruluşları Afrin’de destan yazan Mehmetçiğe manevi destek vermek için bir araya geldi.  Akyazı İlçe Jandarma Komutanlığı önünde toplanan sivil toplum kuruluşları temsilcileri, üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar ellerinde Türk bayraklarıyla Gazi Süleymanpaşa Camii'ne kadar yürüdü. Sivil toplum kuruluşları adına Akyazı Jandarma Karakol Komutanı Binbaşı Mustafa Hekimoğluna Türk Bayrağına sarılı kuran-ı kerim verildi.
 
Mehteran takımı eşliğinde yapılan yürüyüşe Akyazı Kaymakam Vekili Mehmet Fatih Çiçekli, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, İlçe Müftüsü İzzet Şener, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Bedir, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Hekimoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Gülşah Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Feyzi Bora, Akyazı Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Oya Asan, ATSO Başkanı Şinasi Bayraktar, Akyazı Ziraat Odası Başkanı Şener Bayraktar ve çok sayıda vatandaş katıldı.  Yürüyüşe bir vatandaşta atıyla geldi.
 
Yürüyüşe vatandaşlarda büyük destek verdi.
 
Yürüyüş Gazi Süleymanpaşa Camii önünde son buldu. Cuma namazında ise şehit olan askerlerimiz ve Mehmetçik miting programı düzenlendi.
 
Cuma namazı sonrası düzenlenen miting programı kuran-ı kerim tilavetiyle başladı. Akyazı Ahmet Hasnun Tunçsoy İlkokulu öğrencisi Rabia Şimşir’in Mehmetçik’e yazmış olduğu şiir duygu dolu anlar yaşattı.
 
Eyüp Sultan Cami eski imam hatibi Hüseyin Güleç Mehmetçik’e destek mitingine katılan vatandaşlara seslendi.
 
Mehmetçik’e destek mitinginde konuşan Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan “ Akyazı tarihi günlerinden birini yaşadı. 15 Temmuz sürecinden beri Akyazı bu sokakları vatan, millet, bayrak seslerini duyunca, Akyazı meydanlara koştu. Akyazı’nın meydanlara koşmasının anlamı Yüce Türk ordumuz nasıl şu anda Afrin’e kararlılıkla azimle büyük bir cesaretle gidiyorsa, Akyazı Türk ordusuna manevi cesareti vermek için burada bu toplantıyı bugün gerçekleştirdi. İnanıyorum ki tüm dünyada bu manevi güç Türk ordusuyla beraberdir. Ordumuz aldığı bu manevi güçle muzaffer olacaktır.  Hak galip gelecek, batıl zail olacaktır. “ dedi.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç