26 Nisan 2024|Cuma,08:54:27
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 26.04.2024
DOLAR
32,5714 0,26
EURO
34,9501 0,06
ALTIN
2.444,79 0,35
BİTCOİN
$64.413 0,17
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
19 Şubat 2015 - 12:49
19 Şubat 2015 - 12:493 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar :

Akyazı Ziraat Odasının genel kurulan katılan Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar Konuşma yaptı.

TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar :
MARMARA GÖZ


Akyazı Ziraat Odasının genel kurulan katılan Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar burada yaptığı konuşmada genel başkanlığını yaptığı Birlik ve Birliğe bağlı 800 Odayı modernize ettiğini, faaliyette bulunan Odaların tamamına yakınını kendilerine ait hizmet binasına kavuşturduğunu söyledi benim hizmet alanım ziraattir, topraktır, çiftçidir ve milletimizin efendisi konumunda olan çiftçimizin sorunlarını ortadan kaldırmaktır dedi.


Türk çiftçisinin her şeyin en güzeline ve en mükemmeline layık olduğunun altını çizen Şemsi Bayraktar, göreve geldiği ilk günden bugüne kadar çiftçimizi layık olduğu seviyeye çıkarmak ve gelir düzeyini en üst seviyeye çıkarmak için gayret sarf ettiğini ve bunda da başarılı olduğuna inandığını söyledi. Başarılı olduğum içindir ki, iki dönemdir karşıma aday çıkmıyor ve tek listeyle seçimlere giriyorum dedi. 

SİYASETİ SEVMİYORUM
Çiftçinin mutlak surette daha fazla desteklenmesi gerektiğini, çünkü 77 milyon insanla birlikte, her yıl ülkemize gelen 20 milyon turisti doyurduğunu, bununla da yetinmeyip yaptığı ihracatlarla ülke ekonomisine katkı sağladığını anlatan TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, her gittiği yerde kendisine siyasete neden soyunmuyorsun diye sorulduğunu, sorulan bu soruya ben siyaseti sevmiyorum. Siyaset yapmakta istemiyorum. Ben Milletime şu an bulunduğum yerden hizmet etmek istiyorum. Çünkü Türkiye Ziraat Odaları Birliği rahmetli babamın da aralarında bulunduğu bir gurup tarafından kuruldu. Yıllarca da başkanlık görevini başarıyla yürüten rahmetli babamın bıraktığı bayrağa alıp yoluma emin adımlarla yürüyorum. Yürümeye de devam edeceğim şeklinde cevap verdiğini söyledi ve siyaset yapmayı asla düşünmüyorum bunu sizin huzurunuzda bir kez daha yineliyorum dedi.

GENEL BAŞKANLIĞA TEKRAR ADAYIM
TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar konuşmasını şöyle sürdürdü “Bildiğiniz gibi yurt genelinde tüm Odalarımız delege tespitlerini yaptı. Şubat ayı içinde de genel kurullarını yapıp meclislerini ve yönetimlerini oluşturuyorlar. Mart ayı içinde de tüm İllerimizde İl kongrelerini yapacaklar ve Mayıs ayında yapılacak olan Birlik kongresine katılacak olan delegelerini tespit edecekler. Mayıs ayında yapılacak olan Birlik kongresinde hizmetlerime devam etmek için tekrar genel başkanlığa adayım” 

AKYAZI ve SAKARYA’YA TEŞEKKÜR EDİYORUM
Ben önce Akyazı Ziraat Odasından İl Delegesi oldum. İl’de yapılan kongrede de Birlik delegesi olarak Ankara’ya gittim. Birlik kongresinde de seçimi kazandım ve Genel Başkan oldum. Bütün bu imkanları bana önce Akyazılılar, sonra da Sakaryalılar verdi diyen Şemsi Bayraktar, o nedenle hem Akyazılı hem de Sakaryalı hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Sizlere layık olmak için canla başla çalışıyorum , Allah izin verirse çalışmaya da devam edeceğim dedi.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç