SBB 18 mart 2024
19 Mart 2024|Salı,10:17:18
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.03.2024
DOLAR
32,3340 0,17
EURO
35,1709 0,03
ALTIN
2.241,35 0,10
BİTCOİN
$63.936 6,59
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
15 Mart 2018 - 10:10
15 Mart 2018 - 10:102 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Dünya ülkelerine örnek gösterilecek proje

2020 Dağ Bisikleti dünya Şampiyonası Komitesi, Dünya Bisiklet Birliğini ziyaret etti. Bayraktar, “Ayçiçek Vadisi ve Bisiklet Adası projemiz çok beğenildi. İnşallah projemizi kısa süre içerisinde tamamlayarak hizmete alacağız” derken UCI yetkilileri projenin dünya ülkelerine örnek gösterilecek benzersiz bir çalışma olduğunu kaydettiler.

Dünya ülkelerine örnek gösterilecek proje
Yön Bul Akademi


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Orhan Bayraktar, komite üyeleriyle birlikte Dünya Bisiklet Birliği’ni (UCI) ziyaret etti. Toplantıda; Büyükşehir Belediyesi tarafından şampiyona öncesi hayata geçirilecek olan Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası projesinin tanıtımı gerçekleştirildi. UCI yetkilileri dünya ülkelerine örnek gösterilecek benzersiz bir çalışma olduğunu kaydettiler.

Proje çok beğenildi

Yapılan toplantı hakkında bilgilendirme konuşması yapan Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Orhan Bayraktar, “2020 Dağ Bisikleti Maraton Dünya Şampiyonası için şehrimizde yapmış olduğumuz çalışmalar ve projeler devam ediyor. Gerçekleştirmiş olduğumuz ziyarette UCI (Dünya Bisiklet Birliği) yetkililerine Ayçiçek Vadisi ve Bisiklet Adası projemizden bahsettik. Projeyi çok beğendiler ve şampiyonanın başlaması için sabırsız olduklarını ve bu benzersiz projenin her zaman yanında yer alacaklarını dile getirdiler. İnşallah projemizi kısa süre içerisinde tamamlayarak hizmete alacağız” dedi.

Tüm çalışmalarda yanınızdayız

Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası projesinin sunumundan sonra görüşlerini dile getiren UCI yetkilileri, “Proje diğer dünya ülkelerine örnek gösterilebilecek cinste. Sakarya’da yapılan çalışmaları dikkatle takip ediyoruz. Bizim açımızdan bakıldığında çok iyi ve ne yaptığını bilen bir komiteniz var. Tüm çalışmalarınızda yanınızdayız” ifadeleri kullanıldı.

 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç