SBB 18 mart 2024
19 Mart 2024|Salı,09:20:13
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.03.2024
DOLAR
32,3345 0,17
EURO
35,1780 0,01
ALTIN
2.241,77 0,08
BİTCOİN
$65.300 4,72
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
22 Mart 2018 - 12:59
22 Mart 2018 - 12:593 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Müteahhitler çatı katı istedi!

Sakarya Müteahhitler Birliği üyeleri belediyelerin imar müdürleri ile kahvaltıda buluştu. Müteahhitler artan maliyetleri öne sürerek çatı katı ve merdiven boşluğu konusunda düzenleme istedi.

Müteahhitler çatı katı istedi!
MARMARA GÖZ


Sakarya Müteahhitler Birliği kongre sonrasında bir ilki gerçekleştirdi. İnşaat sektörünün paydaşlarının buluştuğu toplantıda sorunlar, talepler ve çözüm önerileri konuşuldu. Müteahhit Birliği üyeleri çatı katı ve merdiven boşluğu hususunda düzenleme talep ettiler

Müteahhitler Birliği’nin toplantısına Sakarya Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Uğur Korkmaz, Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Mustafa Deverenli, Adapazarı Belediye Başkan Yardımcısı Yasin Kesir, İmar Müdürü Yavuz Karaman, Erenler Belediyesi İmar Müdürü Emrah Çoban, Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak ve müteahhitler katıldı. Sektörün paydaşlarının bir araya geldiği toplantıda, inşaatçılar taleplerini ve yaşadıkları sorunları aktardı.

ARTAN MALİYETLER

Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, müteahhitler sorunlarını aktardı. Demir, çimento ve diğer girdi maliyetlerinde ki artıştan şikayet eden müteahhitler özellikle inşaat maliyetlerine arsa paylarının ciddi yansıması olduğunu dile getirdiler. Mevcut yönetmelikle yapılan inşaatlarda çatı katı yapılmasının önünü açılmasını isteyen müteahhitler diğer şehirlerden örnekler verdiler. Merdiven boşluğunun da emsal tutulmaması gerektiğini dile getirdiler.

TALEPLER DEĞERLENDİRİLECEK

Sakarya’da inşaat sektörünün önemli paydaşlarının katıldığı toplantıda, imar ve şehircilik konusunda yetkin isimler, talepleri dinleyip notlar aldılar. Çatı katı ve merdiven boşluğu için çalışma yapacaklarını ifade ettiler. Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak “Sektörün paydaşlarını bir araya getirdik. Çok verimli bir toplantı oldu. Meslektaşlarım sorunlarını, denetleyen ve izin verenler ise bizlerden beklentilerini aktardı. Önümüzde ki günlerde sektör için güzel gelişmeler olacak” dedi

ŞEHRİ BİRLİKTE İNŞA EDİYORUZ

Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak, “Şehri birlikte inşa ediyoruz. Belediyelerimiz, valiliğimiz kısaca hepimizin ortak paydası Sakarya. Şehirde ki çok katlılar konusunda da, alan bazlı dönüşümler konusunda da yeni dönemde ciddi çalışmalarımız olacak. Devlet-millet el ele şehrimizde sağlıklı konutlar imal edeceğiz. Bizim gidecek başka bir şehrimiz yok. Sakarya’nın verimli tarım alanlarını korumakta, modern mimari ile geleneklerimizi örtüştürecek olanda bizleriz. O sebeple paydaşlarımızla yaptığımız toplantı çok önemliydi. Oldukça da verimli geçti” dedi.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç