SBB 18 mart 2024
19 Mart 2024|Salı,08:36:20
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.03.2024
DOLAR
32,3352 0,17
EURO
35,1660 0,05
ALTIN
2.244,65 0,05
BİTCOİN
$65.064 5,60
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
24 Mart 2018 - 13:42
24 Mart 2018 - 13:422 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

MBD Sakarya, Yazıcıoğlu'nu andı

Milli Birlik ve Düşünce Derneği (MBD), Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun 9. ölüm yıl dönümü nedeniyle açıklama yaptı.

MBD Sakarya, Yazıcıoğlu'nu andı
MARMARA GÖZ


MBD'den yapılan açıklamada,  Muhsin Yazıcıoğlu'nun büyük Türk Milletinin bekası adına dava arkadaşları ile birlikte yıllarca canhıraş mücadele verdiğini, bedel ödediğini ve hiçbir zaman hayıflanmayan sembol şahsiyetlerden birisi olduğunu söyledi.

'Ne yazıktır ki şehid edildikten sonra kıymeti daha fazla anlam ifade etmiştir' denilen açıklamada; "Bugün burada ebedi liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun, İsmail Güneş’in, Erhan Üstündağ'ın, Murat Çetinkaya'nın ve Yüksel Yancı'nın vefatının 9. sene-i devriyesi sebebiyle toplanmış bulunmaktayız.

9 yıl geçmiş olmasına rağmen bildiğiniz gibi ortada kaza süsü verilmiş olan suikastin üzerindeki sis perdesi tam anlamı ile henüz kaldırılmamış bir naaşımız , derin yaramız ve büyük acımız vardır.

İnsanlar ölümlüdür ancak bazı fikir ve kişilikler ölümsüzdür. Son nefesimize ve son damla kanımızı kadar o büyük liderin gösterdiği yoldan asla ayrılmayarak i'lay-ı kelimetullah ve nimazı alem davasının izinde olacağız. Bizler haksız bir davada zirve olmaktansa. Haklı bir davada zerre olmayı tercih ederim diyen şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu'nun evlatları Genel Başkanımız Erdem Ercan'ın neferleri ve kardeşleriyiz.
9 yıldır yetim kalmış bu gençlerin derdi yeni Muhsin başkanlar yetiştirebilme ve Büyük Türkiye inşasında ölçü gözetmeksizin pir pay sahibi olabilme arzusudur.

Davamıza sahip çıkacağız. Davamızın ardında bir saniye bile tereddüt etmeden duracağız. Davamızın her türlü bedelini ödemeye gülerek koşacağız. Rabbim birliğimizi dirliğimizi daim kılsın."

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç