27 Nisan 2024|Cumartesi,06:00:58
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 27.04.2024
DOLAR
32,4375 0,15
EURO
34,7411 0,66
ALTIN
2.439,70 0,14
BİTCOİN
$63.012 2,30
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
03 Nisan 2018 - 15:42
03 Nisan 2018 - 15:422 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Hasan Akcan'dan MHP'nin iddialarına yanıt

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Akyazı MHP İlçe Teşkilatı Başkanı Mehmet Doğan Eroğlu'nun belediyeye yönelik iddialarına yanıt verdi.

Hasan Akcan'dan MHP'nin iddialarına yanıt
MARMARA GÖZ


Akyazı Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı gerçekleştirildi. Gündem dışı konuşmalarda söz alan MHP Belediye Meclis Üyesi Abdullah Hikmet Kurt, doğalgaz çalışmalarının ne aşamada olduğunu, Altındere ve Kuzuluk'un doğalazga ne zaman kavuşacağını, Altındere'nin alt yapı durumunu ve madde bağımlılığıyla mücadelenin devam edip etmeyeceğini sordu.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ise Altındere ve Kuzuluk Mahalleleri'nde doğalgaz çalışmalarının b yıl çinde başlayacağını söyledi. 2. etap kanalizasyon ihalelerinin sonuçlandığını, bu yıl eksik olan yerlerin tamamlanacağını  kaydeden Akcan, uyuşturucu ile mücadelelerinin tüm hızıyla süreceğini dile getirdi.

MHP Belediye Meclis Üyesi Murat Öz, mahalle arazileri ile taşınmazların satışı yapılmadan önce mahalle muhtarları ve mahalle sakinlerinin fikirlerinin alınmasından yana olduklarını ifade etti.

Hasan Akcan, satışlar yapılmadan önce mahalle muhtarlarının ve mahalle sakinlerinin fikirlerini aldıklarını belirtti.
Belediye Başkanı Akcan, meclis toplantısında, Akyazı MHP İlçe Teşkilatı Başkanı Mehmet Doğan Eroğlu'nun belediyeye yönelik iddialarına da yanıt verdi.

Meclisin görevini hakkıyla yerine getirdiğine inançlarının sonsuz olduğunu vurgulayarak; "Allah’a şükürler olsun bu meclisimizin tamamı görevini hakkıyla yerine getirdiğine inancımız sonsuzdur. Hakkımızda çeşitli dedikodular yapılmaktadır. Bunları biliyoruz ve bilinçli bir şekilde cevap vermiyoruz. Kanunsuz bir işimiz varsa savcılık makamlarımız mevcut. Böyle bir delili olan varsa buyursun hakkımızda dava açsın “dedi.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç