26 Nisan 2024|Cuma,12:58:41
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 26.04.2024
DOLAR
32,5808 0,29
EURO
35,0133 0,12
ALTIN
2.460,62 1,00
BİTCOİN
$64.378 0,71
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
04 Nisan 2018 - 14:14
04 Nisan 2018 - 14:145 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
5 dakika da okunur
0 yorum

15 Temmuz Milli İrade Derneği, ilk şubesini açtı

15 Temmuz Milli İrade Derneği Akyazı Şubesi açılış töreni Kenan Sofuoğlu parkı içerisindeki dernek binasında yapıldı.

15 Temmuz Milli İrade Derneği, ilk şubesini açtı
Yön Bul Akademi


25.Dönem Eski Milletvekili Ali İnci başkanlığında Sakarya’da kurulan 15 Temmuz Milli İrade Derneğinin ilk şubesi Akyazı’da törenle açıldı.  Açılış törenine Sakarya Vali Yardımcısı Akyazı Kaymakamı Mehmet Fatih Çiçekli, Belediye Başkanı Hasan Akcan, 25.Dönem eski milletvekili Ali İnci, Akyazı Jandarma Karakol Komutanı Binbaşı Mustafa Hekimoğlu, ATSO Başkanı Şinasi Bayraktar, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış töreni saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. İlk konuşmayı yapan 15 Temmuz Milli İrade Derneği Akyazı Şube Başkanı Ali Gezer “ 15 Temmuz Milli İrade Derneği, 15 Temmuz’da 60 darbesi 80 darbesi 28 şubat gibi demokrasimizi hedef alan darbelere karşı mücadele etmek ve ülkemizde yaşanacak olumsuzluklara çözüm yolları arayacak önemli sivil toplum kuruluşudur. İlçemize hayırlı olsun. Açılış törenine katılım gösteren herkese teşekkür ederim. “ dedi

15 TEMMUZ BİN YILLIK DESTANIN BİR GECEDE YAZILDIĞI GECEDİR

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan “ 15 Temmuz nedir diye sorulduğunda cilt cilt kitaplar yazılsa  bu geceyi anlatamayız. 15 Temmuz bin yıllık destanın 1 gecede yazıldığı gecedir. Mazlumların gariplerin, herkesin sokağa çıktığı gecedir. Türk birliği için ümmet için önemli bir gecedir. Ne Unutacağız ne unutturacağız. Unutmamak adına yapılan çalışmalar ise 15 temmuz Milli İrade derneğinin açılmasıdır. Ali İnciye teşekkür ediyoruz. 100 yıl sonra canlarını feda eden insanları anacağız.  15 Temmuz’u yaşayanları unutturmayacak bu dernek. Allah bu milleti her zaman her yerde muhafaza etsin. “ ifadelerini kullandı.

DARBE GİRİŞİMİNİN ÖNÜNÜ ALACAĞIZ

15 Temmuz Milli İrade Derneği kurucusu Eski Milletvekili Ali İnci “  15 Temmuz ruhunu Akyazı’da 30 gün devamlı geceleyin meydanda kutladınız. Sizi tebrik ediyorum. Zaman zaman gece gelip, sizin programlarınıza katıldık. Akyazılıları tebrik ediyorum. Akyazılıları bir kez daha tebrik etmiyoruz. 80 ihtilali olduktan sonra referandum yapıldı. Türkiye’de tek konuşulan yer neresiydi. Akyazı ilçesiydi ne yaptı anayasaya uygun olmadığı için hayır veren ve ismi Türkiye’de öne çıkan bir ilçedir.  Akyazı halkı farklıdır, onu tutamazsınız. Gerçeklerin doğruların yanında olduğu bir Akyazı var. Akyazı’nın belediye başkanı da halkıyla birlikte meydandaydı. Türkiye’de işgal edilmiş tek yer neresiydi Sakarya Valiliği. Sakarya Valiliği bir buçuk saat işgal altında durdu. Valiliği geri alırken, Sayın Vali Yardımcımız Akyazı’nın şu anda Kaymakamlığına vekalet ediyor. En önde yürüyen bizimle birlikte omuz omuza yürüdüğümüz bir arkadaşımız. Biz o gece bir buçuk saatte Valiliği geri aldık. Darbeleri unutturmayacağız. Darbe olma anlarında Milli İrade derneği diyecek ki bunların hazırlığı darbe yapmaktır uyanın ! uyanık olun! Halkı uyandıracağız. Darbe girişiminin önünü alacağız. Bu vesileyle dernek binası için bize yardımlarını esirgemeyen Belediye Başkanı Hasan Akcan’a teşekkür ediyorum “ dedi.

15 TEMMUZ BASİT BİR DARBE GİRİŞİMİ DEĞİLDİR

15 Temmuz gecesinde Valilik binasında direnen Sakarya Vali Yardımcısı, Akyazı Kaymakamı Mehmet Fatih Çiçekli “ 15 Temmuz basit bir darbe girişimi değildir. Bu kadarına yeter dediğimiz bir geceydi 15 Temmuz. Silahla tarif edeyim. Dikkat et şeytan doldurur. Şimdi sosyolojide böyledir. Bir takım sosyal şeyleri boş bırakırsan şeytan doldurur. Bu derneklerin yokluğu, FETÖ ve benzeri güçlerin boşlukları doldurmasını sağlar. 15 Temmuz Derneği bu boşluğu bırakmayacak. Yürek birliği ile 15 Temmuz’u her zaman yaşatacağız, unutturmayacağız. “ dedi.

Akyazı Müftüsü İzzet Şener’in yaptığı dua sonrası kurdele kesimi gerçekleşti. Dernek binasında çekilen toplu fotoğrafın ardından açılış töreni sona erdi.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç