17 Nisan 2024|Çarşamba,01:56:37
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 17.04.2024
DOLAR
32,5148 0,20
EURO
34,5682 0,07
ALTIN
2.492,47 0,24
BİTCOİN
$63.710 0,71
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
08 Nisan 2018 - 23:10
08 Nisan 2018 - 23:103 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Protranslate Sakarya Tercüme Bürosu

Sakarya ilinde hizmet veren Online Çeviri Ofisimiz Protranslate, tecrübeli ve uzaman çeviri kadro ekibiyle birlikte her türlü alandaki çeviri işlerinizi internet üzerinden kolayca güvenli bir şekilde halletmenizi sağlayan bir online çeviri kuruluşudur.

Protranslate Sakarya Tercüme Bürosu
Yön Bul Akademi


Her konuda ve her alanda çevirilerinizi zorlanmadan ve profesyonelce hazırlamayı prensip haline getirerek karşılıklı güven ortamı oluşturmayı başarmıştır. İnternet üzerinden olduğu için sadece oturduğunuz yerden sistemimize yüklediğiniz çevrilmesini istediğiniz dosyalarınızı havuzda bulunan yazarlarımız tarafından iş teslimi alındıktan sonra kısa sürede çevrilmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca sitemizde bulunan bazı ayrıcalıklar sayesinde istenilen hızda da iş teslimi almanız mümkündür. İşi teslimi alan tercümanlarız ize en iyi şekilde çeviriyi sağlayacaktır.

Diğer ofislerin yanı sıra özellikle zamanınız az oluğu zamanlarda dışarı çıkıp güvenilir bir çeviri ofisi aramakla uğraşmak istemeyenler, evde veya ofiste oturdukları yerden iş halletmek isteyenler için en ideal olan online çeviri ofisimiz sayesinde hem zaman hem depara yönünden tasarruf ederek güvenilir bir şekilde çeviri işlerinizi halletmeniz artık çok kolay. Üstelik istediğiniz her saatte sitemizde bulunan nöbetçi elemanlarımız sayesinde çevirilerinizi her saat sisteme yükleneniz ve iş başlatmanız da mümkündür.

Protranslate online bir çeviri platformu olduğu için sizin hızlı ve hesaplı bir çeviri işi yapmanıza imkan vermektedir. Her türlü konuda ve zorlukta olan işlerinizi hiç zorlanamadan profesyonel bir biçimde çeviren ekip arkadaşlarımız sayesinde verdiğiniz işten memnun kalmanız sağlanacaktır. Üstelik teknik destek bölümünde görev alan ekip arkadaşlarımız size sabah 8’den gece 2’ye kadar da teknik destek vermek ve iletişim sağlamak için hazırda bekleyecektir.

Çeviriler sizin ne zaman ihtiyacınız olacaksa o zamana ayarlanabildiği için herhangi saate gelirseniz gelin nöbetçi yazarlarımız tarafından işleriniz hemen teslim alınacaktır.bunun yanında sorunlarınızı hangi saate olursa olsun sizin için bekleyen teknik destek ekibine de danışabilirsiniz. Ayrıca sitemizin diğer avantajlarından biri olan ‘hızlı çeviri opsiyonu’ sayesinde bir tıkla çevirilerinizi daha hızlı başlamasını sağlayabilirisiniz. Çeviri işleriniz tamamlandıktan sonra teslim alma seçeneklerinden ister online olarak site üzerinden isterseniz de çıktıları kargo ve kurye yoluyla almak da mümkündür.

hizmeti için Protranslate.net adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç