19 Nisan 2024|Cuma,18:40:45
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.04.2024
DOLAR
32,5876 0,35
EURO
34,8392 0,31
ALTIN
2.507,46 0,92
BİTCOİN
$64.589 1,47
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
10 Nisan 2018 - 08:37
10 Nisan 2018 - 08:372 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Sakarya Heyeti TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'nu ziyaret etti

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ ve Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı, beraberlerindeki heyet ile birlikte TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette Sakarya Ticaret Borsasını temsilen Meclis Başkanı Avni Uçar, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Erkan, Nizamettin Sarı, Serkan Kayınova, Nihat Yılmaz, Vedat Aslan, Ali Fuat Alaylı Meclis Başkan Yardımcıları Serdar Koç, Ayhan Akman Meclis Divan Katibi Nuri Köseoğlu haz

Sakarya Heyeti TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'nu ziyaret etti
Yön Bul Akademi


Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı da “1999 yılından beri Sakarya Ticaret Borsası Meclis Üyeliği ve Yönetim Kurulu Üyeliği yaptım. Biz tarımın içerisinden geldiğimiz için, sektörümüzde tarım sektörü.Tarım ve hayvancılık konusunda projelerimiz var. Bu projelerimizi uygulamak üzere yola çıktık. Koltuktan güç almak için değil, koltuğa güç vermek için, icraat yapmak için yola çıktık. Ben ve arkadaşlarım, bu konuda gerek TOBB olsun gerek Bakanlıklar olsun çalışmalar yapacağız. Projelerimiz hazır. Önümüzdeki günlerde bu projelerimizi faaliyete geçireceğiz. Rifat Başkanımız her zaman takdir edip, beğendiğimiz ve başarılı bulduğumuz büyüğümüz. Ondan öğrenecek çok şeylerimiz var” şeklinde konuştu.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ ziyaret sonrası yaptığı değerlendirmede, “Bugün Başkanımızı ziyarete ve ona desteklerimizi bildirmek için, tüm Sakarya delegasyonu ve Yönetim Kurulu olarak geldik. Malumunuz Sakarya’da 4 tane oda ve borsa var. Bu 4 oda ve borsa başkanları, meclis başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve Ankara delegasyonu bugün hep birlikte Başkanımızı ziyarete geldik ve kendisine desteklerimizi bildirdik. Bizleri çok güzel ağırladı. Bizde bundan çok memnun kaldık. Kendisine teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç