Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,01:24:52
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3632 0,14
EURO
35,0231 0,12
ALTIN
2.324,34 0,17
BİTCOİN
$70.646 2,11
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
18 Nisan 2018 - 10:45
18 Nisan 2018 - 10:452 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

SAMEK yılsonu sergi heyecanı Akyazı'da yaşandı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi SAMEK yılsonu sergi heyecanı Akyazı’da devam etti. Birbirinden değerli eserlerin sergilendiği yılsonu programında kursiyerlere katılım belgeleri takdim edildi.

SAMEK yılsonu sergi heyecanı Akyazı'da yaşandı
MARMARA GÖZ


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Sanat ve Meslek Edindirme Kursları (SAMEK) yılsonu sergilerinin üçüncü programı Akyazı’da gerçekleştirildi. Akyazı SAMEK kursiyerleri tarafından yıl boyunca hazırlanan eserler Akyazı SGM’de sergilendi. Programa Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Yaygın Eğitim Şube Müdürü Halide Yeliz Kama, Akyazı AK Parti Teşkilatları, daire müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda kursiyer yer aldı. Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası’nın müzik şöleni ile başlayan program, kursiyerlerin katılım belgeleri takdim edilerek ve sergi açılışı yapılarak sona erdi. 

Programın açılış konuşmalarını gerçekleştiren SAMEK Kursiyeri Serpil Başer, “Kendimize ve çevremize faydalı olabilecek değerli işlere zamanımızı harcamalıyız. SAMEK kurslarında geçirdiğimiz her bir dakika kazançtır. SAMEK’te mutlaka sizlere hitap eden bir branş vardır. SAMEK eğitimin yanında sosyal birlikteliği sağlıyor. Gençlerimize, kadınlarımıza ve beylerimize tavsiyem SAMEK kurslarını takip edin ve mutlaka kayıt olun. İnanınki asla pişman olmayacaksınız. Kendinize güvenin ve SAMEK’ten içeri bir adım atın. Bu hizmetin bizlere ulaşmasını sağlayan değerli Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na teşekkürlerimi sunarım” dedi. 

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ise, “SAMEK kursunun Akyazı’da da olmasından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na teşekkür ederim. Bu kurslarda ilkokul çağındaki çocuktan evdeki annelere kadar yediden yetmişe her birey eğitim alabiliyor. Kurslarda kursiyerler sanat ruhu kazanıyor. Sanatla uğraşan hem ailesine hem toplumuna hem de ülkesine faydalı bir insan oluyor. Özellikle anne ve babaların kurslarda kazandığı beceri ve hünerler çocuklarına yansıyor. Sizlerin etrafınızdaki arkadaşlarınızdan ve komşularınızdan başlayarak bütün herkese SAMEK kurslarını önermeniz ve bu kurslara katılım sağlamasını teşvik etmelisiniz” diye konuştu. 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç