27 Nisan 2024|Cumartesi,01:51:22
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 27.04.2024
DOLAR
32,4375 0,15
EURO
34,7411 0,66
ALTIN
2.439,70 0,14
BİTCOİN
$63.753 1,36
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
22 Nisan 2018 - 19:05
22 Nisan 2018 - 19:052 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Zihni Açba İyi Parti'ye geçiyor mu?

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sakarya Milletvekili Zihni Açba, İyi Parti'ye geçeceği yönünde çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı.

 Zihni Açba İyi Parti'ye geçiyor mu?
Toprak Turizm


Açba, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İyi Parti'ye geçeceği yönünde çıkan haberleri yalanladı.
Açba, açıklamasında şunları söyledi; "

Şahsımla ilgili olarak kim veye kimler tarafından hangi maksatla ortaya atıldığını anlayamadığım asılsız bir haberin, bir kısım medya organlarında ve sosyal medya paylasımlarinda yer aldığını bazı   arkadaşlarımın telefon aramaları sayesinde öğrenmiş bulunmaktayım. 

Söz konusu haberde şahsımın, mensubu olduğum Milliyetçi Hareket Partisi'nden istifa ederek İyi Parti'ye katıldığım iddia ediliyormuş. Öncelikle herkes tarafından bilinmesini isterim ki Zihni Açba'nın MHP'li kimliği herhangi bir kişi veya makamın davet, teklif, kabul veya onayı ile vücut bulmuş bir MHP'li kimliği değildir. Yine Zihni Açba'nın MHP'li kimliği kendisine ikra, iltifat veya iltimas maksatlı sunulmuş makam veya mevki ile edinilmiş MHP'li kimliği değildir. Zihni Açba'nın MHP'li kimliği kendisini ıdeolojik karekteriyle özdeşleşmiş bir mensubiyet kimliğidir. Bu tür asılsız haberlerin hangi maksatla çıkarıldığını bilemiyorum. Asparagas haber yapma alışkanlığının ürünü ise ona diyeceğimiz bir şey yok. Kendisinin meslek ahlakını ortaya koyar.

Yok eğer bir şekilde MHP içerisinde yer bulmuş veya MHP dışında herhangi bir siyasi yapılanmanın içerisinde bulunan bir takım surflorler vasıtasıyla kulaklara fısıldanmış söylenti ise onlar ve merak eden herkes bilsin ki Zihni Açba'nın geride bıraktığı 63 yıllık hayatında MHP dışında bir siyasi kimliği olmamıştır. Bundan sonraki hayatında da olmayacaktır."

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç