Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,14:19:04
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3669 0,15
EURO
35,0046 0,17
ALTIN
2.325,83 0,23
BİTCOİN
$70.187 0,83
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
28 Nisan 2018 - 10:36
28 Nisan 2018 - 10:363 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Akyazılı Selçuk Yaşar aday adaylığını açıkladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi BİMTAŞ Özel Kalem Müdürü Akyazılı Selçuk Yaşar, AK Parti Sakarya Milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

Akyazılı Selçuk Yaşar aday adaylığını açıkladı
Yön Bul Akademi


24 Haziran’da genel seçimleri öncesi Akyazı’dan milletvekili olmak isteyenler aday adaylıklarını açıklıyor.

 BİMTAŞ Özel Kalem Müdürü Akyazılı Selçuk Yaşar da Kuzuluk Tabiat Park’ta düzenlediği kahvaltıda AK Parti'den milletvekili aday adaylığını açıkladı.
 
Programa Akyazı Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çakmak,  Akyazı AK Parti İlçe Başkanı Feyzi Bora, MBDD Akyazı Başkanı İbrahim Keleş, Kuzuluk Mahalle Muhtarı Murat Altıntaş,  AK Parti Akyazı İlçe Teşkilatı üyeleri, ve oda başkanları katıldı. 
 
BİZİM AMENTÜMÜZ DOĞDUĞUMUZ TOPRAKLARA HİZMET ETMEK 
 
Deneyimlerini ve tecrübelerini Akyazı ve Sakarya ile paylaşmak istediğini söyleyen 41 yaşındaki Selçuk Yaşar, kendisi hakkında şu bilgileri paylaştı; "Akyazı doğumluyum. Dokurcun Dedeler nüfusuna kayıtlıyım. 25 yaşında buradan görev icabı İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne çalışmak üzere gittim. Bütün eğitim hayatım Sakarya’da geçti. 2000 yılında Sakarya Üniversitesi’nden Beden Eğitimi öğretmeni olarak mezun oldum. 2002 yılında vatani görevimi Şırnak’ta tim komutanı olarak tamamladım. Tabi ki vatan görevimiz burada bitmedi. Evli ve 4 kız çocuğu babasıyım. İBB çatısı altında BİMTAŞ’ta planlama yönetimi, kalite yöneticiliği, basın danışmanlığı ve özel kalem müdürlüğü görevlerini ifa etmekteyim."
 
Aday adaylığı için müsaade aldığını anlatan Yaşar, çalıştığı kurumda insan hayatına etki edecek, biraz daha iyi olmasını sağlayacak her türlü plan ve projeleri izleyip yöneterek tecrübe kazandığını ifade etti. 'Dünya ve ahiret amentüsünün bedelini ödemeye hazır olanlara verilir. Bizim amentümüzde bizim doğduğumuz topraklara hizmet etmek, gayret etmek, çalışmak' diyen Selçuk Yaşar; "
 
Rabbim bu adımımı kabul dualardan etsin. Ülkemiz Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde önemli bir yol ayrımında. Daha müreffeh yarınlar için bizim burada adım atmamızın sebebi 20 yıl önceki Türkiye’de kenar mahalle çocukları dedikleri bizlerin sonsuza kadar onların oldukları makamlara hak adına millet adına gelişimiz Sn. Cumhurbaşkanımız sayesinde olmuştur. Hamd olsun bizler bu kurumlarda hak adına millet adına görev yapıyoruz. Rabbim şu adımımı hizmet ilmine ilhak etsin. Deneyimlerimi tecrübelerimi Akyazı ve Sakarya’mız için değerlendirmek katkım olması hizmette bende varım açısından milletvekili aday adaylığına adaylığımı burada açıklıyorum. Katılımlarınızdan dolayı hepinizden Allah razı olsun. “ diye konuştu.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç