20 Nisan 2024|Cumartesi,17:56:10
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 20.04.2024
DOLAR
32,5004 0,08
EURO
34,6901 0,12
ALTIN
2.496,45 0,48
BİTCOİN
$63.964 1,01
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
27 Şubat 2015 - 12:36
27 Şubat 2015 - 12:363 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Öğrencilere Test Kitapcıkları Dağıtıldı

Akyazı kaymakamlığı sosyal yardımlaşma vakfının katkısı ilçe milli eğitim müdürlüğünün çapasıyla ilçe milli eğitim müdürlüğüne bağlı okullarda okuyan sekizinci sınıflara nisan ayında yapılacak olan Merkezi Ortak Sınavına çalışabilmeleri için tüm konuları içeren test kitapçıklarını dağıtmaya devam ediyor. İlçe milli eğitim müdürü Recep Özdemir ve şube müdürü Tahsin Karakaya ile birlikte Akyazı Atatürk ortaokulunu ziyaret ederek öğrencilere test kitapçıklarını dağıttı.

Öğrencilere Test Kitapcıkları Dağıtıldı
Yön Bul Akademi


Akyazı Atatürk ortaokulu sekizinci sınıfta okuyan öğrencileri ziyaret ederek öğrencilere test kitapçıklarını dağıtan İlçe milli eğitim müdürü Recep Özdemir ve şube müdürü Tahsin Karakaya öğrencilere nisan ayında yapılacak olan Merkezi Ortak Sınavının önemini ve çalışmaları halinde de başarabilecek donanımda olduklarını belirttiler.

 

SİZLER ÇANTANIZA DOLDURDUĞUNUZ BİLGİLERLE YARIN VAR OLACAKSINIZ.

Öğrencilere Sizler çantanıza doldurduğunuz bilgilerle yarın var olacaksınız diyen ilçe milli eğitim müdürü Recep Özdemir, Akyazı kaymakamlığı başkanlığına sosyal yardımlaşma derneğinin katkıları ile birlikte ilçe milli eğitim müdürlüğümüz olarak siz öğrencilerimize küçük bir katkımız olsun gireceğiniz Merkezi Ortak Sınavına çalışabilmeniz için elinizde doküman olsun diye test dağıtıyoruz.

Sizler bugünden geleceğinizi iyi görün. Kendiniz; kendiniz için kıymetli olduğunuzu bilin. Öğretmenlerinizin size anlattıkları konuları iyi dinleyin ve çalışın bunlar sizler için önemli şeyler. Başarılı olmak için çalışma ortamınız ve planınız olsun.  Sizler için mücadele eden öğretmenleriniz ve müdürünüz var. Sizler çantanıza doldurduğunuz bilgilerle yarın var olacaksınız. Ben Cenabı Allah’ın sizleri muvaffak etmensini diliyorum hepinize başarılar diliyorum dedi.

 

120 DE 120 YAPMAMANIZ MÜMKÜN DEĞİL.

Sizler Nisan ayında yapılacak olan Merkezi Ortak Sınavlarında başarı elde edebilecek kapasitedesiniz diyen ilçe milli eğitim şube müdürü Tahsin Karakaya, Nisan ayında yapılacak olan Merkezi Ortak Sınavlarda başarısız olursak geriye dönüşü yaparak sekizinci sınıfı bir daha okuyayım bir daha sınava gireyim deme şansınız yok. Bundan dolayı zamanımız var. Merkezi Ortak Sınav konuları sekizinci sınıflardan çıkıyor. Yapmamız gereken şu, birincisi yapılan Merkezi Ortak Sınav sonuçları elimizde nerelerde eksik iz. Hangi konuları daha çok çalışmamız gerekiyor bunu biliyoruz. İkinci sınavda birinci sınavdaki Eksiklerimizi gidererek başarılı bir dönem geçirmemiz gerekiyor. Ve sizler bunu başarabilecek kapasitedesiniz. Sizler sekizinci sınıfın konularını alıp baştan sona bitirdiğinizden itibaren 120 de 120 yapmamanız mümkün değil. Gireceğiniz Merkezi Ortak Sınavlarında sizlere başarılar diliyorum dedi.

SEZAİ YOLCUOĞLU

 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç