18 Nisan 2024|Perşembe,20:46:30
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 18.04.2024
DOLAR
32,5259 0,24
EURO
34,7584 0,11
ALTIN
2.491,95 1,20
BİTCOİN
$63.198 3,95
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
30 Nisan 2018 - 13:23
30 Nisan 2018 - 13:233 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

İmkansızların adamı Yılmaz Vural yine başardı

Başarılarıyla ve açıklamalarıyla her dönem spor gündeminin üstünde yer alan Yılmaz Vural, son olarak Eskişehirspor'u ligde tutmayı başardı.

İmkansızların adamı Yılmaz Vural yine başardı
Yön Bul Akademi


Küme düşme hattına yaklaşan takımların adeta sarıldığı Yılmaz Vural, geçen sezon Göztepe takımını Süper Lig ile buluşturdu. Şu anda ligde zor durumda olan Eskişehirspor’un başına gelen tecrübeli teknik adam, kırmızı şimşekleri düşme hattından uzaklaştırdı. Anadolu’yu karış karış gezen Vural, Eskişehirspor’un başında da istenilen başarıyı yakaladı.Sezona büyük umutlar ile başlayan Eskişehirspor, maddi imkansızlıkların yanında sportif açıdan da bir başarı yakalayamadı. Sezon içerisinde teknik adam değişikliklerine giden kırmızı şimşekler, küme düşme hattına giriş yaptı. Bunun üzerine kalan 5 hafta için Yılmaz Vural ile anlaşıldı. Öyle ki Vural hiçbir ücret konuşmadan Eskişehir’in yolunu tuttu. Geldiği günün ardından hemen Rizespor deplasmanına giden Yılmaz Vural, lidere 4-1’lik skor ile kaybetti. Ardından evinde Samsunspor’u, deplasmanda ise Gaziantepspor’u mağlup eden Vural’ın takımı, son olarak Boluspor ile berabere kaldı. Bu sonuçlar ile Eskişehirspor ligde kalmayı garantilerken, Yılmaz Vural bir kez daha bir takımı küme düşmekten kurtardı.

Son 5 yılını anlatan Yılmaz Vural, şimdiye kadar hakettiği değeri göremediğini belirtti. Eskişehirspor’u kurtardıktan sonra sokakta yürüyemediğini kaydeden Vural, “2013 yılında kendi memleketim diyerek Sakaryaspor’un başına gittim. Cebimden de para vererek gittim. Bugünkü Sakaryaspor yoktu. Altyapıdan oyuncu çıkarmakla uğraştım. Sonrasında Elazığ’a geçtik, 3 puanla aldığımız takımı 41 puan ile bıraktık. Gittik oradan Mersin’e ve play-off dışındaki takımı play-off’a soktuk. Final maçına kadar geldik ve o takımı biz çıkarttık. Arkasından Demirspor’a gittik ve finale kadar gelip penaltılar ile kaybettik. Biliyorsunuz geçen sene play-off dışındaki Göztepe’yi Süper Lig’e çıkarttık. Bu sene burada yaptıklarımızı herkes biliyor. Yani son 5 senede yaptıklarımız bunlar. Gördüğünüz gibi başarıya ülke genelinde hakettiği değer verilmiyor. Bunun adına gerçekten çok üzülüyorum. Yani Eskişehirspor’u ligde tutmak kolay mıydı? Ben perşembe günü geldim ve cuma günü Rizespor maçına gittim. Profesyonelce davransam o maçın ardından gelirdim. Ne katkım olabilirdi ki? Kalan 3 maçta 2 galibiyet 1 beraberlik aldık. Bu az bir şey değil ama üzülüyorum neyse yapacak bir şey yok. Türkiye’de hakettiğimiz değeri bulamıyoruz. Olmuyor tabi ki, neyse biz mutluyuz. Canımız sağolsun. En azından Eskişehirspor camiamızın sevgisini kazandık" dedi.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç