19 Nisan 2024|Cuma,20:02:09
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.04.2024
DOLAR
32,5825 0,33
EURO
34,7941 0,18
ALTIN
2.509,15 0,99
BİTCOİN
$63.948 0,55
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
03 Mayıs 2018 - 15:35
03 Mayıs 2018 - 15:352 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Süs Bitkileri Festivali için hazırlıklar sürüyor

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Kardan, Ali Oktar, Remzi Adıyaman, sektör üyeleri ve üreticiler Kırkpınar Havaalanı’nda gerçekleştirilecek Süs Bitkileri Festivali öncesinde bölgede incelemelerde bulundu.

Süs Bitkileri Festivali için hazırlıklar sürüyor
Yön Bul Akademi


Bölgede incelemelerde bulunan heyet alt ve üst yapı çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Eylül ayında yapılması planlanan Süs Bitlileri Festivali’nin yapılacağı alanı ziyarette konuşan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ, ”Süs bitkiciliği sektörü ilimiz için oldukça önemli bir sektör. İlimiz üreticilerinin tanıtılması ve yurt dışına ürün satışının yapılabilmesi için Kırkpınar Havaalanı olarak bilinen bu alanda Eylül ayında festival organizasyonu düzenlemek istiyoruz. Daha önce havaalanı olarak kullanılan Sapanca Gölü’nün kenarında bulunan bu alan fuar için çok uygun. Türkiye’nin birçok yerinden bu işi yapan firmaları davet ediyoruz. Yine şehrimizde bu işin denetimini yapan firma stand kurarak festivale katılacak. Ciddi anlamda şehrimizde üretilen malın tüm Türkiye’ye hatta yurtdışına satışı anlamında organizasyonun büyük bir katkısı olacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız da alana gelerek yerinde incelemelerde bulundu. Eksiklikler zaman içerisinde tamamlanacak ve inşallah sektörümüzü daha da iyi yerlere taşıyacağız” diye konuştu.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Sakarya, süs bitkiciliği yetiştiriciliğinde ülkenin önde gelen illeri arasında yerini aldı. Şehrimizdeki bu alanda yaşanan gelişmeleri daha da ileriye taşımak amacıyla SATSO ve üreticilerimizle süs bitkiciliği fuarı için çalışmalarımıza başladık. Büyükşehir Belediyemiz, Sapanca Belediyesi, SATSO ve üreticilerimizle birlikte Eylül ayında fuarımızı düzenleyeceğiz. Büyükşehir Belediyesi olarak fuar alanının altyapı ve üstyapı çalışmalarına katkı sağlayacağız” dedi.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç