18 Nisan 2024|Perşembe,05:36:08
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 18.04.2024
DOLAR
32,4698 0,07
EURO
34,7489 0,08
ALTIN
2.478,91 0,67
BİTCOİN
$61.512 3,69
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
01 Mart 2015 - 16:02
01 Mart 2015 - 16:022 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Hizmetiçi Eğitim Final Programı ve Belge Töreni

Sakarya genelinde görev yapan din görevlilerinin bilgi ve becerilerini geliştirmek, Kur’an-ı Kerim tilavetinde görülen telaffuz hatalarını gidermek, Kur’an-ı Kerim-i güzel bir eda ile okumalarını sağlamak amacıyla, Sakarya’da 45 gün boyunca devam eden Sakarya Müftülüğü Kur’an-ı Kerim Hizmetiçi Eğitim Kursu Final Programı ve Belge Töreni, Akyazı Müderris Hacı Rızvan Efendi Kur’an Kursu’nda gerçekleştirildi.

Hizmetiçi Eğitim Final Programı ve Belge Töreni
Yön Bul Akademi


İl Müftü Yardımcısı Mehmet Korkmaz’ın açılış konuşmasıyla başlayan Sakarya Müftülüğü Kur’an-ı Kerim Hizmetiçi Eğitim Kursu Final Programı, Sakarya Müftüsü İlyas Serenli’nin selamlama ve teşekkür konuşmasıyla devam etti.

Sakarya Müftüsü İlyas Serenli konuşmasında şunları ifade etti: “Sakarya’da 45 gün boyunca devam eden Sakarya Müftülüğü Kur’an-ı Kerim Hizmetiçi Eğitim Kursu süresince; başta İl Müftü Yardımcısı Mehmet Korkmaz olmak üzere özveriyle görev yapan tüm hocalarımıza Sakarya Müftülüğü olarak çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca 45 gün boyunca eğitim görerek kursun sonunda yapılan sınavı da başarıyla geçen ve katılım belgelerini almaya hak kazanan kursiyer din görevlilerini de tebrik ediyorum.”

Programın sonunda, kursu başarıyla tamamlayan kursiyer din görevlilerine Kur’an-ı Kerim Hizmetiçi Eğitim Kursu Katılım Belgeleri, Sakarya Müftüsü İlyas Serenli ile il müftü yardımcıları ve ilçe müftüleri tarafından takdim edildi.

Gerçekleştirilen Programa; Sakarya Müftüsü İlyas Serenli, İl Müftü Yardımcıları Nejdet Arman ve Mehmet Korkmaz ile İlçe Müftüleri Hüseyin Baş ve Mehmet Şenokur ile çok sayıda davetli katıldı.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç