25 Nisan 2024|Perşembe,10:14:27
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 25.04.2024
DOLAR
32,5754 0,11
EURO
34,9887 0,46
ALTIN
2.432,11 0,37
BİTCOİN
$64.312 3,72
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
02 Mart 2015 - 07:57
02 Mart 2015 - 07:572 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Temayül Teşkilat Disiplinimizin Göstergesidir

AK Parti 25. Dönem Milletvekilliği Temayül Yoklamasında oyunu kullanan Başkan Toçoğlu, “Temayül yoklamaları teşkilatlarımızın iradesini yansıtması açısından oldukça önemli. Üst yönetimi ve tabanı ile AK Parti birlik ve beraberliğin adresidir. Değerli delegelerimizin kanaatlerinin şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Temayül Teşkilat Disiplinimizin Göstergesidir
Toprak Turizm


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Sakarya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 25. Dönem Milletvekilliği Temayül Yoklamasında oyunu kullandı. Serdivan Spor Salonu’nda partililerin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen programda Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra, AK Parti Tokat Milletvekili Zeyit Aslan, AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayları da yer aldı.

Demokrasi Şöleni

 

İl temsilcilerine ait sandıkta oyunu kullanan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, temayül yoklamalarının parti disiplini açısından önemine değindi. Başkan Toçoğlu, “Bugün adeta bir demokrasi şöleni içerisinde teşkilatlarımızın iradesi sandığa yansıyor. Üst yönetimi ve tabanı ile AK Parti birlik ve beraberliğin adresidir. Değerli delegelerimizin kanaatlerinin şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Programın devamında AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayları ile sohbet eden Başkan Toçoğlu, milletvekili olma yolunda tüm aday adaylarına başarılar diledi.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç